Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 04:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ТУРИЗМ, ВІДПОЧИНОК » Україна » Покращення вже сьогодні (В пятірці найбільш непривабливих країн для туризму)
Покращення вже сьогодні
grozaДата: Середа, 13.04.2011, 14:26 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Україна увійшла до п'ятірки найбільш непривабливих країн для туризму
13 квітня 2011
|

На Всесвітньому економічному форумі (ВЕФ) опублікували рейтинг туристичної конкурентноздатності країн Європи. ВЕФ відвів України 38 місце з 42 європейських країн.

У першу п'ятірку рейтингу ввійшли традиційно привабливі для туристів країни: в черговий раз список очолила Швейцарія, друге місце - за Німеччиною, далі розташувалися Франція, Австрія та Швеція відповідно.

У самому низу рейтингу, разом з України, розташувалися Сербія, Вірменія, Боснія та Герцоговина і Молдова.

У рейтингу турконкурентоспособності країн світу Україна опинилася на 85 позиції, тоді як у попередньому звіті країна займала 77-е місце. У 2011 році Україна опинилася на одному рівні з Намібією (84) і Гватемалою (86).

Росія, як і в попередньому рейтингу, зайняла 59-е місце серед країн світу, на одному рівні з Уругваєм (58) і Аргентиною (60). ТОП-10 світового рейтингу склали США, Великобританія, Іспанія, Канада і Сінгапур. Останні три місця в рейтингу дісталися Бурунді, Анголі і Чаду.

 
halufaДата: Вівторок, 24.05.2011, 09:00 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Друзья
Повідомлень: 3
Репутація: 4
Статус: Offline
І що ж тут дивного? Це ж трапилося не за рік і не сьогодні. Що зроблено владою(маю на думці всі гілки влади всіх часів незалежності) для покращення туристичної привабливості??

Хіба що самі підприємці борсаються у тому лайні, так ім ще палки у колеса пхають.

Звідки ж та привабливість візметься?

Ніщо з нічого не береться...
 
svetДата: Понеділок, 30.05.2011, 15:12 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Україна вже приваблива для туризму? Цікаво, цікаво. А чим це так привабили? І кого привабили? Скоріш за все самі туристи взяли і привабились, а чого привабилися, так можливо і самі не знають.
 
гілкаДата: Понеділок, 30.05.2011, 22:45 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (svet)
Україна вже приваблива для туризму? Цікаво, цікаво. А чим це так привабили? І кого привабили? Скоріш за все самі туристи взяли і привабились, а чого привабилися, так можливо і самі не знають.

Не можу погодитися з тим, що Україна є непривабливою для туризму. Звичайно, це не заслуга ні нинішньої, ні попередніх українських влад. Це заслуга людей, які побудували сотні літ тому назад споруди, які радують око і сьогодні. Але на жаль час як лікує, так і руйнує. Якщо не підтримувати пам=ятки архітектури, то вони з часом перетворюються на руїни (але цезвісно ж не римські руїни biggrin ). Ми в теплий період майже ніколи не сидимо вдома, а на вихідні намагаємося подорожувати по Україні. Дуже багато у нас цікавих і гарних місць. Так нещодавно на запрошення подруги ми з чоловіком записалися на екскурсію по Житомищині - ми відвідали місця де жив і працював французький письменник Оноре де Бальзак. Екскурсія (одноденна) була дуже цікавою і пізнавальною. Люди дуже стараються, підтримують експозиції майже за свій кошт. Ентузіазм та власні сили - ось основна складова роботи деяких наших культурно-туристичних мек. Держава гроші не виділяє на культуру, адже тоді не вистачить на матеріальні блага для владних мужів.
weep
 
rosaДата: Вівторок, 02.08.2011, 15:41 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Київ увійшов до десятки найдорожчих міст світу

Столиця України зайняла восьме місце в рейтингу найдорожчих міст для мандрівників, складеному пошукачем TripAdvisor.

Як повідомляє "РИА Новости-Украина", в дослідженні взяли участь 50 найпопулярніших у туристів міст світу. При складанні рейтингу враховувалися вартість розміщення на одну ніч в чотиризірковому готелі в червні-серпні 2011 року, ціна піци з сиром, однієї порції сухого мартіні і поїздки на таксі на відстань у вісім кілометрів.

На все це гість української столиці буде вимушений витратити 332 долари (близько 2655 гривень).

За результатами дослідження, трійку найдорожчих міст світу склали Париж, де турист витратить 429 доларів в день, Цюріх (379) і Лондон (374).

Москва в цьому рейтингу зайняла сьоме місце - один день знаходження в російській столиці обійдеться туристові в 345 доларів.

Найдешевшими містами для туристів стали Бангкок (112), Пекін (120) і Шарм-еш-Шейх (128). Столиця Польщі Варшава зайняла в рейтингу найдешевших міст 9 місце (149 доларів).
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ТУРИЗМ, ВІДПОЧИНОК » Україна » Покращення вже сьогодні (В пятірці найбільш непривабливих країн для туризму)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: