Tasinjka | Дата: Понеділок, 09.07.2012, 21:42 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Друзья
Повідомлень: 2
Статус: Offline
| Інгредієнти (на 5 кг кабачків): 1 кг моркви 1 кг цибулі 500 мл томатного соусу «Краснодарський» ТМ «Руна» 1 банка (250 гр) майонезу 1 стакан олії 4 стол.ложки 9% оцту ТМ «Руна» 1 головка часнику Червоний мелений перець (за смаком) 1,5 стол. ложки цукру 3 стол. ложки солі Приготування: 1) Кабачки, моркву, цибулю чистимо та дрібно ріжемо (кабачки пропускаємо через м'ясорубку), додаємо майонез, томатний соус, рослинну олію, сіль, цукор, червоний мелений перець і варимо 1 годину 20 хвилин. В кінці варіння додаємо подрібнений часник і оцет. 2) Масу при необхідності пропустити через м'ясорубку. Доводимо до кипіння і варимо 5-10 хвилин. Ікру розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо.
|
|
| |
Niamhaaaa | Дата: Четвер, 14.03.2019, 20:02 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 8
Статус: Offline
| спасибо
|
|
| |