Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 13:31
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Влада » я - за Януковича, а Ви?
я - за Януковича, а Ви?
koweuДата: Понеділок, 24.10.2011, 13:39 | Повідомлення # 31
Рядовий
Група: Друзья
Повідомлень: 19
Репутація: 9
Статус: Offline
Янукович? Спасибо, но не надо wacko
 
igmaДата: Понеділок, 24.10.2011, 21:56 | Повідомлення # 32
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline
тема повний офф-топ, а на цьому форумі тим паче!
 
ШАЙДАДата: Субота, 29.10.2011, 14:32 | Повідомлення # 33
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
а може Янукович є каталізатором справжньої боротьби? може при ньому навчимося боротися по справжньому і таки чогось досягати?
а ще трошки позитиву від Януковича - приватних підприємців поділили на 4 категорії, деяким категоріям значно зменишли виплати в бюджет.
Всі наші президенти прогиналися то під Європу, то під Росію. а Янукович перший президент, який не прогнувся в справі Тимошенко.

Додано (29.10.2011, 15:32)
---------------------------------------------
а ще мій батько завжди мене вчив - ідуть люди вправо - а ти іди наліво, люди ідуть вліво - тоді ти іди направо...бо якби основна маса людей правильно йшла, то ми би не були всі такі бідні...
з історії - памятаєте Маргаерт Тетчер? вона вивела країну з кризи, і застосовувала досить непопулярні реформи. навіть видачу безкоштовного молока дітям в школі скасували...і акції проти неї були і мітинги масові...
я особисто вважаю, що у нас все тільки починається....

 
igmaДата: Субота, 29.10.2011, 21:20 | Повідомлення # 34
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline

Quote (ШАЙДА)
з історії - памятаєте Маргаерт Тетчер? вона вивела країну з кризи, і застосовувала досить непопулярні реформи.


непопулярні рішення тоді стосувалися усіх, а не простих людей, як у нас... Навіть тепер під час кризи в ряді країн ЄС високопосадовці скорочували

свої зарплати з ціллю економії бюджету, а у нас тільки збагачуються, а економлять на простих людях, от наприклад у нашій області усіх медиків

жовтень - листопад по черзі відправили у відпустку за свій рахунок, бо немає грошей на зарплату... а от статки олігархів ростуть і за період кризи

темп росту, майже, не змінився (Ахметов, Тарута, Коломойський, Пінчук і багато інших, впевнено набирає міліони В. Янукович (мол.)

 
гілкаДата: Неділя, 30.10.2011, 10:21 | Повідомлення # 35
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (ШАЙДА)
я багато чого не вважаю нормальним в нашій країні. і передусім ненормальними є ми самі. по друге, ну неможна так не звертати уваги на те, шо в країні щось таки, хоть трошки, але починається робитись!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! я не стверджую що команда Януковича ідеальна, але в порівнянні з попередниками - щось таки робиться. будь який рух є кращим ніж стояння на місці.


Що робиться?
Хоча ... Таки робиться.

Антиконституційний переворот. В результаті засмерділі тушки-зрадники сформували уряд (той же Тігіпко вранці розповідав про нелігітимність такого уряду а ввечері він вже прийняв пропозицію стати членом такого уряду). Далі цей уряд провів адміністративну реформу завдяки якій чиновницький апарат було не лише зменшено, а навпаки збільшено. При цьому було створено безліч дублюючих структур зі статусом центральних органів виконавчої влади. В результаті сьогодні ми маємо кучу керівників(міністри, голови агенств та інспекційта їх замів) які отримують відповідні заробітні плати та вирішують виключно питання збагачення правлячої "еліти" . Так ліквідували Мінпромполітики, утворивши на його місці державне агенство з управління корпоративними правами. Якщо почитаєте їхнє положення то дуже здивуєтеся, оскільки там по суті прописані функції Фонду державного майна. І так багато інших структур "допомагають одне одному"
При цьому людей які пропрацювали по 10-20, а то й більше років (та відповідно були фахівцями у своїй справіі) просто як поганих кошенят повикидали надвір, а затим набрали "потрібних" людей - в основному зі східних регіонів.
Те що сьогодні твориться на законотворчому рівні то про це навіть не слід говорити. Партія регіонів для мене ідеологічно чужа, але я надіялась, що вони хоча б формують команду професіоналів. Ага... Сформували. Такого кумівства давно не було. Людей призначають не за професійними даними, а за "ступенем спорідненості". В результаті ми маємо не просто слабу, а недопустимо слабу нормативну базу. Приймаються документи, які через декілька днів виявляють великі проблеми із їх застосуванням. Про міжнародні аспекти – типу харківських угод можна і не згадувати.
Важливим кроком нової влади у патріотичному вихованні нашої молоді стало призначення на посаду Міністра освіти «великого «українця» Дмитра Табачника. Ой, забула написати, що цей пан є патріотом не нашої України, а «дружньої» до нас сусідньої держави, лідери якої не соромлячись заявляють, що «Украина это каное то неда-а-аразумение, а не государство».
Хоча перелік «українських патріотів» паном Табачником не закінчується.
Підняття пенсійного віку – дуже гарна ідея, особливо для жінок, які будуть шукати собі роботу в 55 років. Як ви думаєте, чи з великою охотою братимуть роботодавці таких жінок.
І чи з великою радістю жінки сприйняли інформацію, що вони фактично отримуватимуть меншу пенсію в свої 60 ніж ті, що сьогодні пішли на пенсію в 55 років. А чоловіки держслужбовці – з кабінету – на кладовище. Адже середній вік життя чоловіків в Україні 62 роки. Якраз такий вік встановлено для виходу на пенсії чоловікам держслужбовцям.
Ціни піднялись. Так, так і ще раз так. А зарплати? Ні, ні і ще раз ні. Хоча пан Азаров намагався втовкмачити вчителям, що зарплату їм вже давно підняли і вони просто не вміють рахувати, і що 2+2 буде 5, а не 4. Дурненькі вчителі лише посміялися - очевидно з себе, зі своєї математичної неграмотності. Медики? Мабуть кожен раз коли ми йдемо в лікарню ми відчуваємо, як медики відмовляються від нашої подяки, оскільки нова влада встановила їм пристойну зарпланю. Чи я помиляюсь. Але ж одними з ПУБЛІЧНИХ гасел регіоналів було підняти зарплатю вчителям і підняти їх статус. ВІН ПОЧУВ КОЖНОГО.
А як вам міські лавки по ціні дорогої софи, чи міські біотуалети по ціні будинка?
Згадаємо про права людини? Луценко, Тимошенко? Тут навіть юристом не потрібно бути, щоб бачити всю ницисть та цинізм цих процесів. Засадили Тимошенко, яка не підписувала ніяких контраків (Дубина, який підписав ці контракти вільно гуляє). Та ніхто не дослідив і не висвітлив підстав підписання таких контрактів. Влада судить Луценко за 40 тисяч гривень які виплатили водієві та за святкування дня міліції? Можливо слід згадати про 1 мільйон (чи 3. Нне пам’ятаю точно) коштів які нещодавно були виділені з держбюджету на святкування річниці нацбанку? Чи про те як святкують професійні свята сьогодні. Чи про те, що нинішні владні мужі так економлять державні кошти, що купують собі гелікоптери, дорогі авто будують та ремонтують маєтки куди прокладають гарні дороги (хоча на ремонт міських/сільських доріг коштів немає).
Крім Луценко і Тимошенко ми майже щодня відчуваємо на собі «турботу» нинішньої влади за наші громадянські права. Очевидно це і наслідки для людей, які відстоювали свої права на податковому майдані, очевидно це і невидача ліцензій ЗМІ, які посміли критикувати нинішню владу, очевидно це і перехоплення міліцією людей, які намагалися приїхати в Київ на різноманітні акції, очевидно це і арешти підприємців, які посміли щось «тявкати» на цю владу. Я вже не буду згадувати про акції свободівців та інших партій які відстоють УКРАЇНУ, а не малоросію, про те, що після кожної такої акції відбуваються арешти під різноманітними приводами.
Мовне питання? Питання збереження української нації, української культури, українських традицій? Ні. Це не до нинішньої влади. Їм близькі мова, культура, традиції сусідньої держави. Держави-окупанта, яка і не збирається приховувати своє бачення розвитку України-малоросії. На цьому тижні у Верховній Раді розглядатиметься законопроект про заборону закриття російськомовних шкіл та шкіл нацменшин. При цьому україномовні школи закривають на «ура» незалежно від волі батьків. Це все любов до рідної неньки України.
Контроль, контроль і ще раз контроль. За народом-бидлом (тобто за нами). Янукович і команда впевнено йдуть шляхом вибудовування поліцейської держави. Ви купуєте валюту? Ми вас на замітку. Ви бажаєте купити сім картку? Ми вас знову ж таки (з 2012 ) візьмемо на замітку. Ви бажаєте вільного інтернету. Ні ми вас знову ж таки візьмемо на замітку (ми над цим працюємо). Служба безпеки не спить.
Все частіше і частіше люди відчувають острах за свої слова, свої дії, свої думки. Якщо регіонали проштовхнуть законопроект по антитеррору то у випадку, якщо ви зберетеся «більше трьох» вас зможуть спокійно взяти за білі ручки і відвести у чарівне місце з рішітками на вікнах – як це робиться в Білорусії.
Здача інтересів України московському господареві? Про це мабуть можна говорити довго і багато. Путін хоче вибудувати новий супер-совок – нову євразійську державу на чолі з РФ.
Сьогодні наша влада здійснює всі підготовчі дії для відповідного подарунку новому російському господареві.


Тому ви праві. Ця влада робить. І робить багато. Перерахувати всі її «досягнення» дуже важко. Але, я дуже хочу вірити, що через якийсь час хтось таки порахує «досягення» цієї влади і заплатить по заслугам.
 
ШАЙДАДата: Понеділок, 31.10.2011, 13:52 | Повідомлення # 36
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
непопулярні рішення тоді стосувалися усіх, а не простих людей, як у нас...
А Хара -регіонал, а Ландик.... до речі. за Ющенка все йому спливало з рук...а те що наведнно в статті вище- так це не введення Януковича, таке завжди у нас було...

Додано (31.10.2011, 14:25)
---------------------------------------------
Люди добрі, а про вчителів - хіхіхіх, так вчителям завжди мало платили...а тут криза і їм зарплати піднімають....біда...

Додано (31.10.2011, 14:27)
---------------------------------------------
а про пенсіїї - хіхіхіхіхі, вибачте - ржу не мАгу.....хтось до Європи дуже хоче...а там давно такі пенсійні вимоги....

Додано (31.10.2011, 14:28)
---------------------------------------------
а про думку громадськості - прийняли податковий кодекс, люди шухер зчинили -от поділили підприємцівн а 4 категоріїї, вчинили шухер люди відносно обміну валют - ось і влада прислухалась, змінили все. Ющенко з Тимошенко так прислухались???

Додано (31.10.2011, 14:30)
---------------------------------------------
люди добрі, а може пора визначитися і знати конкретно - ЧОГО ВИ ХОЧЕТЕ??? До речі саме Янукович виконує гасло помаранчевого майдану - бандитів у тюрми...і це вже не тільки опозиція - а ще й Хара та інші регіонали...

Додано (31.10.2011, 14:31)
---------------------------------------------
кумівство згадується у статті - чи автор вважає нас читачів за повних недоумків??? Та кумівство було і при Кучмі і при Ющенку - де не ступиш там і кум...

Додано (31.10.2011, 14:33)
---------------------------------------------
щодо людей які пропрацювали на держ. службах - Ви впевненні що вони там працювали???7 не переживайте за них - вони "напрацювали" собі на 3-4 життя наперед...

Додано (31.10.2011, 14:52)
---------------------------------------------
FATF (Financial Action Task Force) исключил Украину из черного списка, заявляет первый заместитель главы администрации президента Украины Ирина Акимова.

Додано (31.10.2011, 14:52)
---------------------------------------------
ми в цьому списку з 2004 року...при чому безвилазно...

 
igmaДата: Понеділок, 31.10.2011, 19:02 | Повідомлення # 37
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline
від міністерства охорони здоров'я прийшов приказ скоротити у нас в області 1200 ліжок, а відповідно до ліжок скорочуються ставки лікарів, медсестер,

санітарок, допом. і техн. персонал... от так влада бориться з низькими зарплатами медиків, а кількість мед. факультетів, мед.училищ і набір у них, особливо на

платній основі тільки збільшується, цього влада не бачить
 
ШАЙДАДата: Понеділок, 31.10.2011, 19:54 | Повідомлення # 38
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
а на набір на платній основі держава не має права втручатися - це не її компетенція...скоротити ліжка де? мабуть у селах - та там і так ніхто нічого не робить - це я знаю не з чуток...
 
igmaДата: Середа, 02.11.2011, 21:50 | Повідомлення # 39
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline
Quote (ШАЙДА)
а на набір на платній основі держава не має права втручатися - це не її компетенція...скоротити ліжка де? мабуть у селах - та там і так ніхто нічого не робить - це я знаю не з чуток...


з комерційним вузом я згідний, але коли вуз державний, то повинен контролюватись набір хоть і платний, а то вузи у погоні за прибутками наштамповують

спеціалістів, а роботи немає, ще й постійні скорочення... у нас в місті є аграрний інститут, то там, що придумав ректор, не видає випускникам диплому, поки

не принесеш довідку з організації, де тебе беруть на роботу, щоб відчитатись, що випускники працевлаштовуються(державники)

Мова йде про скорочення ліжок в районних і міських лікарнях, сільські лікарні вже давно поскорочували, принаймні у нас, плюс скоротили 40 ліжок по

області у тубдиспансерах і це при оголошеній епідемії на туберкульоз в Україні
 
ШАЙДАДата: Четвер, 03.11.2011, 19:37 | Повідомлення # 40
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
не може держава тотально все контролювати...а наші голови чим думають, якщо в країні перебір юристів медиків і т.д.може варто самим подумати а чи доцільно вчитися та ще й платно...
 
igmaДата: Четвер, 03.11.2011, 20:41 | Повідомлення # 41
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline
Quote (ШАЙДА)
не може держава тотально все контролювати...а наші голови чим думають, якщо в країні перебір юристів медиків і т.д.може варто самим подумати а чи доцільно вчитися та ще й платно...


логічно, але все ж держава контролює не там де треба - це факт, або контролює, щоб взяти хабар і не помічати надалі...
 
гілкаДата: П`ятниця, 04.11.2011, 19:46 | Повідомлення # 42
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Підвищення зарплати вчителям? Ви звітів Азарова наслухалися Так вже весь світ дізнався, що у нього за математикою погано (це навіть не про вищу математику йдеться) Бідненький - так розмішив вчителів своїми цифрами на з'їзді.

Підвищення пенсійного віку це нормально оскільки в Європі цифри крутіші? Ага крутіші, Але там не лише цифри пенсійного віку крутіші, але і життя довше. Тому наші пенсіонери -день- два побув пенсіонером і на кладовище, а їхні - їздять подорожувати. Я вже не говорю про розмір пенсій та соціальний захист пенсіонерів.

Щодо податкового питання влада прислухалася? Ага так прислухалася, що порівняно з минулим роком 35 відсотків малого та середнього бізнесу пішло в тінь.
Валюта? Звіт НБУ бачили. Зменшення (правда в перші дні) купівлі валюти на 65 відсотків. Крім того, технічна можливість обмінників, а також дотримання законодавства про захист персональних даних - також стали проблемою. Ви заспівали оду владі. Мол наробили, але ж потім дослухалися до думки народу. Ви в це дійсно вірите?

Виконують гасло померанчевих - бандитів в тюрми. Я в шоці. Коли про це говорять люди з освітою в два класи початкової школи то я б не здивувалася. А коли про це говорять людиз вищою освітою, люди, яких у всякому випадку вчили думати та аналізувати (тим паче юристи) то мене це дуже дивує.
Крім політики у процесі стосовно Луценко чи Тимошенко нічого немає. Навіть якщо співати про газові антизаконні газові контракти то чомусь пан Дубина, який їх підписував білий і пухнастий, а Тимошенко сидить? Про Луценко і згадувати не слід.
Хара і інші регіонали - це всього навсього пішаки (хай навіть трошки вищого рівня) яких викинули з шахової дошки, щоб виграти бій.

Державні службовці? Напрацювали на 3-4 життя? Тут мого обурення вашими словами просто не вистачає. Я на державній службі понад 15 років тому добре знаю про що говорю. Ви змішуєте з брудом всіх людей які працюють в міністерствах та відомствах звинувачуючи всіх у хабарництві хоча це абсолютно не так.

Кумівство? Так, на жаль це проблема вічна


Повідомлення відредагував гілка - П`ятниця, 04.11.2011, 20:07
 
ШАЙДАДата: Понеділок, 07.11.2011, 13:40 | Повідомлення # 43
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
щодо службовців - 90 % їх майже нічого не роблять, приходять з держ. служби на приватні підприємства і майже нічого не знають і не вміють, вибачте якщо когось образила, але це правда.
на рахунок регіоналів-пішаків - ну це можна крутити як завгодно, але факт є фактом...
азаров розсмішив вчителів на зїзді. але вони погодились що дійсно підвищення зарплат було. але в малих сумах...а що ви хочете в умовах кризи і 20 річної розрухи?
пішли в тінь підприємці - так 70 % країни має тіньові доходи..новина...
а думка народу - ось і чорнобильці своє відстояли. і студенти...
але якщо влада виконає обіцянку надати дотації простим сільгоспвиробникам - піду з акцією на підтримку януковича на банкову.

Додано (07.11.2011, 14:40)
---------------------------------------------
ось і Тарас Гук добився правди при януковичі - може знаєте приклади за інших президентів?
я оди нікому не співаю. а пишу те що є і конкретно.

Повідомлення відредагував ШАЙДА - Понеділок, 07.11.2011, 13:39
 
justvisДата: Понеділок, 07.11.2011, 14:01 | Повідомлення # 44
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Виняток підкреслює правило.
Є багато речей, які проффесіонали запороли, а потім виправляли
От зараз шовіністка від регіонів продавили Валуєвський указ. Може подамо на всіх регіанальних шовіністів в суд ?
Чи узурпаторам ще досі не повідомили, що вони в українській державі ?


http://justvis.at.ua
 
ШАЙДАДата: Понеділок, 07.11.2011, 20:26 | Повідомлення # 45
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
ГАСЛО ЦЕ
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Влада » я - за Януковича, а Ви?
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: