Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 19:42
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СВІТ » Європа » МММ
МММ
justvisДата: Четвер, 12.05.2011, 17:24 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Мавроді обіцяє зупинити інфляцію в Білорусії

10:29

Засновник фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді запропонував президентові Білорусі Олександру Лукашенку відкрити пункти МММ по всій республіці для того, щоб зв'язати надлишкові кошти населення, зупинити інфляцію і девальвацію білоруського рубля.

"Звертаюся до вас, Олександр Григорович. Вихід є - і дуже простий. Дозвольте МММ в Білорусії, дайте благословення - карт-бланш мені, відкрийте пункти в усіх відділеннях ощадбанку. Я за місяць, ну за два, зв'яжу кошти населення, зупиню інфляцію і зупиню падіння білоруського рубля ", - пообіцяв С. Мавроді у відеозверненні, розміщеному на його сайті.

На його думку, в ситуації, що склалася білоруська економіка "напередодні краху, по суті, і що чекає населення - про це не хочеться навіть думати".

Скандально відомий засновник фінансової піраміди вважає, що валютно-фінансова криза в економіці Білорусії викликаний діями "професійних економістів, фінансистів".

"Очевидно, що якщо вони до цих пір нічого не зробили, то нічого не зроблять і далі. Нинішня ваша команда - економісти, фінансисти, не знайдуть рішення. Вони будуть радити стандартні шляхи, які в даній ситуації застосовувати пізно", - прокоментував С. Мавроді дії білоруського уряду і Центробанку.

На його думку, "стабілізаційний кредит, який припадає виклянчувати у Росії, лише відтягне ситуацію".

"Цілком очевидно, що в цій ситуації потрібно відмовитися від усіх цих стандартних заходів і шукати інші шляхи, тому що стандартні шляху не працюють. Чому - не суть важливо", - зробив висновок С. Мавроді.

Паралельно з відкриттям пунктів МММ він пропонує владі Білорусі випустити високоспекулятивний держоблігації "з нульовою надійністю" за аналогією з ДКО в Росії в 1994 році. "Таким чином можна швидко залучити величезні кошти. За цей рахунок Білорусія зможе існувати, як мінімум, три роки. Це фора, перепочинок, за цей термін можна багато чого зробити", - вважає опальний фінансист.

Як повідомлялося, в Білорусії інфляція за 4 місяці 2011 зросла до 10,9%, обмінний курс білоруського рубля в "обмінниках" девальвований на 30%, на позабіржовому ринку - майже на 70%.


http://justvis.at.ua
 
nataДата: Субота, 14.05.2011, 11:32 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
А на Росії Мавроді вже запровадив МММ - 2 ?
 
justvisДата: Середа, 18.05.2011, 08:58 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Напевно нічого у Мавроді вже не вийде. Ні на Росії, ні в Білорусі

http://justvis.at.ua
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Субота, 02.06.2012, 13:13 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Лохотрон

Мавроді вирішив запустити нову піраміду – МММ-2012

Засновник фінансових пірамід МММ і МММ-2011 Сергій Мавроді оголосив про створення нової фінансової піраміди, яка буде називатися МММ-2012.

Як повідомляється на сайті Мавроді, нова піраміда потрібна зокрема для того, щоб допомогти старій, МММ-2011.

За словами Мавроді, останнім часом потік чуток про швидкий крах МММ-2011 посилився, через що учасники піраміди почали активно забирати кошти з системи. В результаті засновник МММ-2011 змушений був ввести до 15 червня спеціальний «режим спокою». Крім того, і після 15 червня будуть введені обмеження на виплати. Мавроді обіцяє, що ці обмеження будуть «жорсткими».

Засновник піраміди пояснив, що МММ-2012 буде новою структурою, тому чуток про неї в пресі не буде. При цьому МММ-2012 не скасовує МММ-2011: кошти, які буде отримувати нова піраміда, частково підуть в стару. Щоб усі вкладники не переклали кошти зі старої піраміди в нову, в старій будуть вищі відсотки за вкладами. В іншому, за винятком деталей з нарахуванням бонусів, піраміди відрізнятися не будуть.
Протягом останніх днів в найбільших українських ЗМІ з посиланням на маловідомий сайт Юрист Онлайн з’явилася інформація про крах нової фінансової піраміди МММ Сергія Мавроді-2011.


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Субота, 02.06.2012, 13:17
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СВІТ » Європа » МММ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: