Вітаю Вас Гість!
Неділя, 19.05.2024, 21:39
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » БЕСІДИ, БАЛАЧКИ, ТЕРЕВЕНІ про все » Про все » Що могло би об'єднати українців?
Що могло би об'єднати українців?
СвятоДата: Неділя, 13.03.2011, 17:43 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 26
Репутація: 8
Статус: Offline
Давненько морочу собі голову над цим питанням. Народ розчарований, не вірить жодним політикам, країна, як після війни, щось тліє, щось працює.

Але дійшов до одного цікавого висновку. Поскільки нікому не вірять, то людей може об'єднати лише хороша ідея. Пошуком таких ідей і займаюся. Маю вже з добрий десяток.

До речі. Буквально сьогодні почув від знайомої слова одного професора. (Він написав книгу, вона переглядає.)
Там сказано - народ може об'єднати лише 2 фактори - лише лідер або ідея. Поскільки немє першого, залишається тільки друге. smile

Для детальнішого пояснення викладу свій допис на іншому форумі:

Quote

На сьогодні багато може сказати, що наш народ остиг до політики, що його не цікавить жодна політична особа і буде правий. Але коли кожен починає переводити свій песимізм на оправдання бездіяльності - це вже найгрубша помилка! Поясню чому. Коли суспільство нікому не вірить - це чудовий момент надати цьому суспільству правильного напрямку, тому що воно розчароване, анізотропне і зовсім збайдужіле до якихось фігур. Воно не вірить НІКОМУ! Але жити хоче краще, хоче йти до кращої мети, але не знає - куди?... Доказом цьому - ціла купа нових сучасних проектів по виходу з ситуації. За останній рік з'явилося надзвичайно багато нових соціально-політичних проектів, метою яких - пошук рішення для виходу із ситуації що склалася. Всі намагаються знайти першими. Навіть більшість вірить, що вони найправіші. І це добре. З цього всього може щось добре вийти.

Тому я вважаю сучасну ситуація такою благодатною, як чисте поле на весні, де ніхто не вірить бур'янам і вони рости вже так не зможуть. Це є час, коли можна засіяти хороші ідеї в народі і вони проростуть. Проростуть і дадуть врожай у формі спрямованості суспільства до якоїсь мети. І бажано, щоб ця мета була прогресивною. Тому я настоюю, що усі повинні об'єднатися довкола одного питання - визначити нові цілі для усього народу, до яких він хоче і міг би йти. Це є основним завдання для кожного політика чи то стратега, чи то пропагандиста...

Свято



Повідомлення відредагував Свято - Неділя, 13.03.2011, 17:44
 
justvisДата: Неділя, 13.03.2011, 18:15 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
А незадоволення кодексоцидом не обєднує нікого ?

http://justvis.at.ua
 
СвятоДата: Неділя, 13.03.2011, 18:37 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 26
Репутація: 8
Статус: Offline
Quote (justvis)
А незадоволення кодексоцидом не обєднує нікого ?

Як бачите - об'єднало тільки тисяч 40. І скільки закінчилося на кінець? 200? 300? - 50!

Це ідея але не центральна!!! (але зміст є)

По кодексу. Мої ідеї:
(з іншого сайту)

Quote

Податки.
Податоків повинно бути тільки 2 - податок на прибуток, та податок з продажів.(мотивується це тим, що сплатити податок можна тільки тоді, коли є з чого, або тоді, коли є кошти і вони витрачаються)
Примітка
Маючи тільки один податок, можна маніпулювати його ставкою – агітувати за його збільшення або зменшення для проведення тих чи інших державних програм.
..
Нарахування податків
Податок на прибуток повинні сплачувати усі, хто отримує прибуток. Податок з прибутку повинен складати (приблизно 35) відсотків. Нарахування податку повинно проводитися на основі фінансового балансу підприємства. ( Прибуток визначається, як різниця між приходом та розходом вираженим у грошових одиницях, а саме різницею балансу на період нарахування податку - напр. початок і кінець місяця) Такий (в однині) податок повинен йти в державний бюджет.
Податок з продаж може бути встановлений місцевими радами Наприклад (5 приблизно) відсотків(на покриття витрат місцевими органами самоврядування).
Нарахування цього податку проводиться в момент проведення операцій з продажу.
..
Форма сплати податку
При нарахуванні зарплати працівникам (шляхом переведення коштів в бюджет, з урахуванням особи від якої це відбувається) чи при подачі звіту підприємством за звітній період.
Всі інші види податків - заборонити.

Відступ
Країна для свого існування повинна утримувати штат працівників - держслужбовців. Вони повинні допомагати громадянам в питаннях правового характеру - фіксувати порушення, виконувати дії на усунення цих порушень, та проведення профілактики таки явищ. Для утримування дерслужбовців необхідні ресурси. Такими ресурсами і повинна володіти держава. (це не гроші. це матеріальні цінності - житло, харчі, технічні засоби - транспорт, спецмашини, види послуг – охорона, прибирання, наданя інформації, та ін.)Також державі нербхідні ресурси для забезпечення необхідними ресурсами пенсіонерів, інвалідів та дітей.)

Відшкодування податків.
Дуже добре було би ввести таку норму. Відшкодування податку в розмірі (приблизно 5) відсотків нараховується на суму поданих декларацій (з первинними документами - чеки, квитанції або їх копії), за звітній період. (Таким чином можна зацікавити населення подавати відомості про проведені фінансові операції) Сума поданих витрат для нарахування відшкодування не може бути вищою, ніж сума прибутку, за звітній період.
..
Процедура відшкодування
Пропонується наспупна схема. Громадянин збирає чеки та квитації та подає їх разом із звітом про доходи. (будь-коли, але не рідше ніж раз в рік)
В звіті вказується ідентифікаційний номер, сума доходу, (можна добровільно вписати джерела)
Від усієї суми витрат, громадянину нараховується 5 (як пропонувалося) відсотків і повертається готівкою або перерахунком на рахунок протягом 10 днів. Відшкодування не може бути більшим ніж 5 відсотків суму доходу, задекларованому у звіті за поданий період.
уточнення
(сума, яка отримана після сплати податків (35 відсотків) )

Примітка.
(протягом цих 10 днів необхідно встановити достовірність витрат - перевірити, чи не було перевищення прибутку згідно поданих первинних документів на відшкодування. )

Для спрощення процедури подачі чеків, на чеках пропонується ввести штрих-код, який міститиме наступні дані:
- Ідентифікаційний код продавця.
- Дата, та час продажу,
- сума,
- (можливо вказувати код товару)
Громадянин несе пряму відповідальність за достовірність наданої інформації. (оригінали чеків та квитанцій - не підробку) За правельність оформлення квитанції чи чеку відповідальність лежить на продавцю.

Зауваження
При подачі чеків до податкової час на обробку інформації суттєво скоротиться, якщо буде штрих-код. При його відсутності, такі дані необхідно вносити в базу даних вручну, що вимагатиме затрат часу як оператора, так і громадянина. Громадянин може подати свої чеки без очікування, але відповідальність за втратою якогось чеку, відповідно і нарахування на відшкодування лягає на самого громадянина. Отже він буде зацікавлений, щоб усі дані було введено як найшвидше і в повному обсязі.

Обгрунтування
[i]Чеки та квитанції свідчать про проведення фінансових операцій. На основі цих даних можна скласти загальну картину потоку фінансів. Ця схема автоматично зможе виявити перевищення задекларованого прибутку в продавця.

Бюджет
Обгрунтування.Населення країни близько 46 мільйонів. Для прожиття кожному необхідно від 700 до 2000 тис грн (на сьогодні середня зарплата близько 1500 грн.) Тобто за 1 рік необхідно мати 1500х12х46.000.000-828мрд гривень. Зрештою це мінімальна сума на яку має бути виготовлено матеріальних цінностей в країні, щоб не було дифіциту бюджету. Враховуючи, що близько половини цієї смуми піде на пенсії, зарплати держслужбовцям та на підтримку недієздатних, то сума податків повинна бути не менше 414 мрд гривень. Виходячи з податкового навантаження 30 (35-5) відсотків – сума матеріальних цінностей та послуг виготовлених в Україні повинна бути не меншою 1380 мрд. Гривень
.
Мито.

Ввізне мито на товари вствновити 30 відсотків. (хоч ввози, хоч не ввози). Виведення коштів за митну територію України встановити на рівні тих же 30 відсотків, що і при імпортуванні товарів (з розрахунку, що це одне і теж).

Приклад
Людина вивезла 3.000$ за кордон, подала декларацію з метою придбати авто. Ввезла авто на суму 2.000 ПОвинна сплатити 900$ податку за вивезення коштів ,якщо не подасть декларації, що вона повернула їх назад в Україну. За Авто людина повинна сплатити податок 600$, при умові, що людина задекларує повернення коштів в сумі 1.000$ (якщо вартість автомобіля буде оцінена в ті ж 2.000$. (Якщо сума оцінки більша або менша, то і сума податку повинна інша. Вартість авто оцінюється по формулі 1 рік - мінув 25 % від залишкової вартості))
Варіант перший - людина вивезла 3.000$ і ввезла авто вартістю в межах 3.000$ і не подала декларацію про повернення коштів повинна сплатити повну суму податку - 900$. Якщо авто ввезене дорожче - податок складає 30 відсотків від вартості авта.

Вивізне мито на продукцію встановити на рівні 5 відсотків. Оподаткування ввезених коштів на митниці відповідає тим же 5 відсоткам, що і при вивезені товару.

Приклад
Якась фірма вивозить товар на суму 100.000. Протягом задекларованого періоду повинна сплатити від мита 5 відсотків.
Сплата мита проводиться (припустимо в 30 - 90) денний термін, після подання декларації на суму вивезених або ввезених товарів чи коштів.



Повідомлення відредагував Свято - Неділя, 13.03.2011, 18:38
 
nataДата: Неділя, 13.03.2011, 18:39 | Повідомлення # 4
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
То це був тільки податковий кодекс.
А тепер доплюсуються пенсії, комуналка і інше

Все разом може і буде обєднуючим фактором ?

 
СвятоДата: Неділя, 13.03.2011, 18:58 | Повідомлення # 5
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 26
Репутація: 8
Статус: Offline
Quote (nata)
Все разом може і буде обєднуючим фактором ?

Все решта буде розбазарюючим фактором. Тому і вводять по частинах. (давлять одних, потім інших...)

Вони давно могли ввести все оптом. Знаєте, як писали "новий " ПК? Зібрали до купи усі старі постанови...

Подумайте... (вони давно могли так зробити з іншими кодексами) Ідей в них майже ноль.

Повідомлення відредагував Свято - Неділя, 13.03.2011, 19:04
 
justvisДата: Вівторок, 15.03.2011, 15:18 | Повідомлення # 6
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
А що зараз могло б обєднати українців на весняні виступи проти влади ?

І що може бути детонатором ?


http://justvis.at.ua
 
dyvakiДата: Вівторок, 15.03.2011, 20:47 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Друзья
Повідомлень: 2
Репутація: 1
Статус: Offline
Ось що об'єднує народ:

Це фільм про те, як українські студенти у 1990 році відстояли право на гідність, право на свободу, право на власну державу. Фільм-спогад про студентську політичну акцію в Україні у жовтні 1990 р., голодування студентів на Майдані Незалежності (тоді - площа Жовтневої революції) та відкритий виступ проти останнього комуністичного уряду радянської України. Ця подія стала початком кінця радянської дійсності.

Повірте, тоді зневірених було значно більше. І чи міг хтось подумати, що боротьба молодих хлопців та дівчат, тривалістю в 16 діб приведе до перемоги?

 
justvisДата: Вівторок, 15.03.2011, 21:30 | Повідомлення # 8
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
А, все-таки, що зараз могло б обєднати українців на весняні виступи проти влади ?

І що чи хто може бути детонатором ? СТУДЕНТИ ?


http://justvis.at.ua
 
grozaДата: Середа, 16.03.2011, 08:29 | Повідомлення # 9
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Підвищення комунальних тарифів буде викликати все бельше роздратування і незадоволення
 
гілкаДата: Неділя, 20.03.2011, 23:52 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Ідея - це дуже добре. Але без лідера навряд чи щось путнє вийде. Щоб люди вийшли на майдан їх має хтось організувати.
має бути лідер. Досить велика кількість людей обурюється діями влади, але хтось терпить, хтось просто дуже швидко звикає. І саме на цьому грає нова влада.
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 21.03.2011, 11:35 | Повідомлення # 11
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Отже, українців повинні обєднувати і лідери, і незадоволення ?
 
СвятоДата: Середа, 06.04.2011, 16:24 | Повідомлення # 12
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 26
Репутація: 8
Статус: Offline
Quote (гілка)
Ідея - це дуже добре. Але без лідера навряд чи щось путнє вийде. Щоб люди вийшли на майдан їх має хтось організувати.
має бути лідер. Досить велика кількість людей обурюється діями влади, але хтось терпить, хтось просто дуже швидко звикає. І саме на цьому грає нова влада.

Досить нюмсити. Кожен повинен вивчатися на лідера... Як вб'ють лідера то що? Збираєтеся тікати?! Треба щоб усі були, як лідер! Щоб по загибелі лідера ворогам у спину дихало десятеро таких! Ідея повинна бути тільки одна! Щоб згуртувати всіх. Вона може змінюватися час від часу але не раніше, як перша досягне свого результату. А надалі - Бог нам у поміч. Усі повинні йти за одною ціллю а не за однією людиною. І кожен вже зараз повинен виховувати у собі найкращого. Бо як не з нас він візьметься, то знову когось нам пришлють. Українці повинні поставити перед собою цілі і йти до них. Одна за одною - без зупину, без передиху щохвилини!

Додано (06.04.2011, 17:24)
---------------------------------------------
Студенти завше були рушійною силою і тепер будуть.

 
grozaДата: Субота, 16.04.2011, 09:19 | Повідомлення # 13
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Сукупність всього обєднає багатьох українців
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » БЕСІДИ, БАЛАЧКИ, ТЕРЕВЕНІ про все » Про все » Що могло би об'єднати українців?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: