Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 00:39
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » БЕСІДИ, БАЛАЧКИ, ТЕРЕВЕНІ про все » Про все » Або мобілка, або діти
Або мобілка, або діти
justvisДата: Неділя, 22.05.2011, 12:16 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Хочете завести дитину - рідше користуйтесь телефоом

У любителів мобільного спілкування збільшується рівень тестостерону, падає якість сперми і погіршується фертильність
У випадку, якщо чоловік планує завести дитину, йому варто менше користуватися мобільним телефоном. Про це повідомляють вчені з канадського Королівського університету, які виявили, що у любителів мобільного спілкування збільшується рівень тестостерону, падає якість сперми і погіршується фертильність.

Як розповів керівник дослідження Рані Шамлоула (факультет фармакології і токсикології), відкриття спантеличило фахівців, оскільки механізми, що провокують згадані ефекти, залишаються загадкою для вчених.

Виявилося, що чоловіки-користувачі стільникового зв'язку мали підвищений рівень циркулюючого в організмі тестостерону, а концентрація лютеїнізуючого гормону (ЛГ), навпаки, була менше норми.

Лютеїнізуючий гормон, який секретується клітинами гонадотропними передньої долі гіпофіза, необхідний для нормальної роботи репродуктивної системи. У жінок ЛГ стимулює секрецію яєчниками естрогенів; його пікове підвищення ініціює овуляцію. У чоловічому організмі ЛГ стимулює інтерстиціальні клітини Лейдіга, які виробляють тестостерон.

На думку дослідників, вся справа в електромагнітних хвилях, поширюваних телефонами: вони можуть надавати подвійну дію на рівень чоловічих гормонів і фертильність.

Можливо, електромагнітні хвилі збільшують число клітин в яєчках, де виробляється тестостерон. Однак, знижуючи концентрацію ЛГ, хвилі наводять також до блокування трансформації основного циркулюючого типу тестостерону у більш активну, потужну форму, пов'язану з виробництвом сперми і фертильністю.

Щоб зробити остаточний висновок про те, яким чином електромагнітні хвилі впливають на чоловічу плодючість, будуть потрібні нові дослідження.


http://justvis.at.ua
 
p764665Дата: Понеділок, 28.01.2019, 10:55 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
аааааааааааааааааааааа
 
kravcovaanna251Дата: Понеділок, 28.01.2019, 11:35 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->https://exstraeconom.kiev.ua/

Додано (25.02.2019, 17:27)
---------------------------------------------
biggrin  angry

 
morozoksana610Дата: Четвер, 11.07.2019, 11:44 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Это правильно, я считаю, что телефоны сейчас очень нас зомбируют и перестаем общаться с живыми людьми, а особенно с детьми. Я после рождения ребенка телефон использую только как звонилку. Лучше куплю ему игрушек недавно купила трансформеров https://taratoy.com.ua/igrushki/transformery и теперь с удовольствием с ним сама играюсь.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » БЕСІДИ, БАЛАЧКИ, ТЕРЕВЕНІ про все » Про все » Або мобілка, або діти
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: