Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 09:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Довідкова інформація » Гостинний Київ
Гостинний Київ
АрнікаДата: Понеділок, 14.05.2012, 20:29 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 31
Репутація: 0
Статус: Offline
Гостинний Київ, або Де безкоштовно відпочити у великому місті?

Ви вірите, що розважатися, бути в курсі цікавих культурних, мистецьких подій, весело відпочивати з друзями можна тільки за гроші? Ви помиляєтесь. Навіть якщо перед стипендією чи зарплатою у кишенях гуляє вітер – вихід є!

Нещодавно на просторах української мережі з'явився сайт, присвячений безкоштовним подіям міста, де можна знайти інформацію про кінопокази, концерти й багато чого іншого, що не коштуватиме і копійки, пише Gloss.ua.

Ідея створити сайт "Безкоштовний Київ" виникла в Сашка Тодорчука, коли його товариш-студент заявив, що не може собі дозволити культурно проводити час, бо на це потрібна ціла купа грошей.

"Мені така позиція була абсолютно незрозуміла, і я пообіцяв приятелеві, що за один вечір знайду анонси не менш 10 безкоштовних заходів. Для цих цілей була створена група Вконтакте, яка за одну ніч поповнилася сотнею учасників. Це підштовхнуло мене до організації повноцінного соціального проекту", - розповів Тодорчук.

Він додав, що сьогодні на сайті "Безкоштовний Київ" розміщають, в основному, анонси майбутніх концертів і кінопоказів, однак іноді можна знайти інформацію про безкоштовні спектаклі й виставки.


За словами pr-менеджера проекту Дар'ї Бурик, вперше завдяки проекту вона потрапила в паб "Траллебус" на безкоштовний перегляд фільму "Кава й сигарети".

"Атмосфера й саме кіно сподобалися, і ми зробили походи на такі покази традицією. "Безкоштовний Київ" – дуже цікавий та корисний проект: самому шукати важче, а так – усе на одному ресурсі, з коментарями тих, хто вже був, плюс рекомендації. Шкодую, що через роботу так і не змогла скористатися іншими цікавими можливостями, особливо тими, що стосуються розвитку – мовні курси, майстер-класи", - додала Бурик.


За словами Тодорчука, анонси подій для сайту беруть у безкоштовних кіноклубів, яких у Києві є близько 30-ти, а також у декількох театрів і концертних майданчиків.

Ті, хто скористався послугами сайту, кажуть, що ресурс стане в нагоді не лише студентам.

"Недавно я ходив на перегляд фільму "Один день на землі", про який довідався на сайті "Безкоштовний Київ". Не можу сказати, що такий ресурс корисний тільки студентам. Адже не завжди в кінотеатрах вдається подивитися фільм, дійсно вартий уваги. А тут безкоштовно можна насолодитися світовою класикою й кіношедеврами", - розповів Андрій.


За словами Тодорчука, власники кінотеатрів показують лише ті фільми, на які піде юрба "попкорноїдів", у той час, як організатори безкоштовних кіноклубів можуть крутити дійсно гарне кіно.

Варто відзначити, що на сайт немає жодної реклами, щоправда, це тимчасово.

"Упродовж п'яти років "Безкоштовний Київ" був некомерційним проектом. І це абсолютно усвідомлений вибір. Ми не хочемо прогинатися під рекламодавців і робити сайт зручним для них, а не для відвідувачів. Хоча зараз ми подумуємо про те, щоб знайти проекту спонсора. Отримані гроші дали б нам можливість удосконалити сайт і підняти його на новий рівень. Девіз сайту "Безкоштовний Київ" – "про культурне життя без купюр"", - сказав Тодорчук.

Стежити за безкоштовними анонсами можна на сайті, ВКонтакте або Facebook.

Варто також пам'ятати: якщо не лінуватися і "поритися" в інтернеті, то з легкістю можна знатий безліч цікавих виставок, майстер-класів, цікавих групових прогулянок-екскурсій та багато інших безкоштовних сервісів, наприклад, туалетів чи кави. На щастя, не за все в цьому світі необхідно платити:)
 
crewshipДата: Понеділок, 16.10.2017, 13:03 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Очень интересная тема... !!!!!!
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Довідкова інформація » Гостинний Київ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: