Вітаю Вас Гість!
Субота, 31.01.2026, 05:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Матеріали з психології
HzBoyДата: Неділя, 22.06.2025, 17:52 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Мене цікавить, чи є якісь популярні блоги психологів, які пишуть простою мовою і зосереджуються на практичних порадах для щоденного життя. Ви не могли б порадити, де знайти такий блог, щоб легко і приємно читати?

somoxew258Дата: Понеділок, 23.06.2025, 10:29 | Повідомлення # 2
Рядовий
Ніколи не думала, що психологічні блоги можуть так сильно вплинути на моє життя. Після розлучення я була на межі, не знала, як жити далі. Випадково знайшла блог Лебедєвої і почала читати. Стаття «Трагедій у коханні не буває» буквально змінила мій світогляд. Замість болю і зневіри я відчула спокій і надію. Там немає жалю — лише прийняття і розуміння, що все, що з нами трапляється, — це частина нашого шляху. Цей блог допоміг мені знайти сили і не здаватися. Дуже вдячна авторці за її мудрість і тепло, яке вона дарує через свої слова.

https://psiholog-lebedeva.com/tragediy-y-kohanni-ne-buvae/

ittechno032Дата: Четвер, 31.07.2025, 14:42 | Повідомлення # 3
Рядовий
Русская аптека в США – это удобный онлайн-сервис, где вы можете купить лекарства, витамины и медицинские товары, популярные среди русскоязычных жителей Америки.
Почему выбирают нас?
✔ Широкий ассортимент лекарств и БАДов
✔ Доставка по всем штатам США
✔ Русскоязычная поддержка
✔ Оригинальная продукция от проверенных поставщиков
✔ Удобный поиск по категориям

Йод и препараты йода в наличии — USA Apteka

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: