| heartssteadfastness | Дата: Понеділок, 15.09.2025, 08:29 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Шановні учасники, хочу уточнити один важливий момент. Планую придбати флобер для занять у тирі, але хвилює питання його законного використання. Чи потрібні якісь особливі дозволи чи ліцензії для такого виду зброї в Україні? Хотілося б розібратися, щоб діяти правильно і без проблем. Буду дуже вдячний за детальні пояснення або посилання на актуальні норми.
|
| |
|
|
| seorequestsonline | Дата: Понеділок, 15.09.2025, 08:38 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Коли я вперше вирішив придбати таку річ для стрільби по мішенях, найбільше хвилювало питання, чи все це законно і які правила потрібно знати, щоб не мати проблем. Я був приємно здивований, коли дізнався, що використання цього виду зброї дозволене, якщо дотримуватися встановлених норм. Мені сподобалося, що є чіткі вимоги до зберігання та транспортування, і це дає відчуття впевненості й безпеки. Тепер я спокійно займаюся улюбленим хобі й відчуваю лише позитивні емоції. Для мене головне, що дотримання правил зовсім не обтяжує, а навпаки — створює комфорт і спокій. І що цікаво, коли я пояснював друзям, як важливо правильно поводитися з таким інструментом, я наводив приклад, що в нашій країні Флобери можуть стати чудовим способом тренувати дисципліну та відповідальність. Тепер я відчуваю себе впевнено й щасливо, бо знаю: усе відбувається в рамках закону.
Більше про флобери https://fonariki.com.ua/revolver-pid-patron-flobera/1154/
|
| |
|
|