Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 30.01.2026, 22:16
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Обручки краще брати гладкі чи з каменем?
misterbicipsДата: Понеділок, 27.10.2025, 09:34 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Стоїмо перед вибором обручок. Я за класику - звичайні гладкі. Наречена хоче з камінчиком, хоча б маленьким. Мене це трохи напрягає. Мені здається, що обручка - це на кожен день, і камінь буде заважати, чіплятися за все. Хто які носить? Наскільки практичні ті, що з камінням?

класичний масаж

antp111Дата: Понеділок, 27.10.2025, 09:35 | Повідомлення # 2
Рядовий
У нас була така ж суперечка. Взяли гладкі, "американки". Дружина спочатку теж хотіла "доріжку", але потім поміряла і зрозуміла, що незручно. Камінь, навіть маленький, якщо він виступає, буде чіплятися за одяг, волосся. Плюс бруд під нього забивається. Гладка каблучка з часом просто стає частиною тебе, її не помічаєш. З камінцями так не вийде, треба буде обережніше.

misterbicipsДата: Понеділок, 27.10.2025, 09:35 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я ж не зніматиму її перед тим, як лізти під машину чи нести сумки. А ще ці прикмети, що життя має бути гладким, як каблучка. Вона сміється, каже - це банально і нудно. Може є якийсь компроміс? Бачив такі, де камінці ніби втоплені в метал, не випирають. Або може не камінь, а якесь гравіювання чи алмазна насічка, щоб просто виглядало цікавіше, ніж звичайна "шайба"?

класичний масаж

antp111Дата: Понеділок, 27.10.2025, 09:36 | Повідомлення # 4
Рядовий
Хм, зара пошарю в інтернеті і розкажу.

Повідомлення відредагував antp111 - Понеділок, 27.10.2025, 09:37

potujniyvasilДата: Понеділок, 27.10.2025, 09:39 | Повідомлення # 5
Рядовий
До речі, на Zlato є багато компромісних варіантів. Якщо їй просто не подобається "голий" метал, подивіться на ті, що з алмазною гранню. Вони блищать на сонці не гірше за каміння, але поверхня залишається гладкою і практичною. Або матові - виглядає стильно. Якщо ж вона хоче саме камінь, то шукайте "канальне" закріплення. Це коли дрібні діаманти втоплені в обідок, і вони не виступають.
Це хороший баланс між красою і зручністю. Головне - не брати "коронку" (де камінь на лапках), це варіант для заручальної, а не обручки. І не обов'язково брати однакові. Ти можеш взяти собі гладку, а вона - з доріжкою, аби метал був один. Це нормально, головне, щоб їй було комфортно, бо вона її носитиме щодня.

Купував обручки тут - https://zlato.ua/

kurtajorzoДата: Вівторок, 30.12.2025, 07:13 | Повідомлення # 6
Рядовий
123

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: