Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 12:13
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Київський форум УКРАЇНЦІ » НЕТРІ » Різне » Skype (Чи заборонять в РФ Skype ?)
Skype
MKCДата: Середа, 25.05.2011, 12:25 | Повідомлення # 16
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
skype халява

На сайті http://www.biglion.ru/ сьогодні можна отримати один євро
Потрібен мейл і номер мобільного.

http://www.biglion.ru/moscow/deals/skype/

В списку є кілька українських міст
Номер мобільного слід вписувати в розділі "Мои данные"

Хто сидить в офісі на компі - працюйте ))))


Повідомлення відредагував MKC - Середа, 25.05.2011, 12:41
 
nataДата: Четвер, 26.05.2011, 16:26 | Повідомлення # 17
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
Користувачі як в Україну, так і в світі відчули перебої в роботі популярної програми.

На сторінці Skype в Twitter з'явилося повідомлення про те, що в системі виникли перебої в роботі. Користувачі пишуть про те, що в систему неможливо зайти. Однак, є й такі, кого "не вибивало"
 
квіткаДата: Понеділок, 30.05.2011, 09:19 | Повідомлення # 18
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Адміністрація навчила користувачів "лагодити" Skype

Адміністрація Skype в офіційному блозі сервісу інтернет-телефонії роз'яснила користувачам, як відновити його працездатність.

В опублікованій інструкції повідомляється, що користувачі Windows повинні закрити програму Skype, переконатися, що в провіднику відображаються приховані файли, натиснути кнопку "Пуск" і вибрати в меню пункт "Виконати", а потім ввести в рядку% appdata% \ skype і натиснути "ОК ". У папці, потрібно знайти файл shared.xml і видалити його. При повторному запуску Skype файл буде відновлений.

Щоб приховані файли відображалися в провіднику, у меню "Сервіс" потрібно вибрати пункт "Властивості папки", далі відкрити вкладку "Вид" і переконатися, що активована функція "Показувати приховані файли і теки".

Користувачам Mac OS X порадили вийти з Skype, відкрити папку користувача, потім відкрити папки "Бібліотеки", Application Support і Skype. У папці Skype знаходиться файл shared.xml, який потрібно видалити.

До появи роз'яснень в офіційному блозі сервісу такий спосіб "полагодити" Skype радили один одному блогери. У мікроблозі Skype на сервісі Twitter йдеться, що пізніше буде представлений більш простий спосіб усунути неполадки.

Неполадки в роботі Skype стали виникати 26 травня після 15:00 за московським часом. Деякі користувачі поскаржилися, що їх "викинуло" з програми. При спробі зайти в Skype повторно програма зависала або виводилося повідомлення про помилку.
 
grozaДата: Четвер, 09.06.2011, 09:37 | Повідомлення # 19
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
У Microsoft прокоментували "передачу" кодів Skype спецслужбам
9 червня 2011

Корпорація Microsoft не має наміру ділитися з російськими спецслужбами алгоритмами шифрування, які використовуються в сервісі інтернет-телефонії Skype.

Компанія підкреслила, що ЗМІ неправильно витлумачили слова президента Microsoft у Росії Миколи Прянишникова.

Виступаючи на форумі «Business Models Media & Telecom 2.0: Ключові стратегії монетизації», він заявив, що після закриття операції між Microsoft і Skype в ФСБ можуть бути передані вихідні коди Skype.

Про передачу у відомство алгоритмів шифрування, які використовуються для захисту переданої через Skype інформації, мова не йшла.

Практика передачі у ФСБ вихідних кодів продуктів Microsoft існує протягом «багатьох років», наголошується в заяві корпорації.

У рамках програми Government Security Program корпорація надала державному НТЦ «Атлас» вихідні коди операційних систем Windows 7, Windows XP, пакету Microsoft Office 2010, серверних ОС Windows Server 2003 і 2008 та інших продуктів для аналізу й експертизи.
 
MKCДата: Понеділок, 11.07.2011, 15:39 | Повідомлення # 20
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Skype офіційно погодився на співпрацю з ФСБ

Популярний сервіс інтернет-телефонії Skype погодився на співпрацю з Федеральною службою безпеки Російської Федерації.

Інтернет-сервіс, який вважається захищеним від «прослушки», готовий поділитися частиною інформації про своїх користувачів

Як зазначив представник прес-служби Skype в Росії Арсеній Расторгуєв, повинна існувати чітка юридична процедура співпраці інтернет-сервісу і спецслужб.

ФСБ, давно домагається доступу до інформації про користувачів Skype. Сервіс використовує для кодування закордонні криптографічні засоби, російські спецслужби розшифрувати їх не в силах. Апогею ця ситуація досягла в квітні. Тоді ФСБ заговорило про можливість заборонити діяльність сервісів Skype, Gmail і Hotmail на території Росії, оскільки терористи можуть вести переговори один з одним за допомогою цих сервісів. Розгорівся скандал, в результаті ФСБ поквапилося заявити, що не збирається забороняти ці сервіси.

Після офіційної заяви представників Skype про готовність до співпраці з ФСБ, російські користувачі сервісу інтернет-телефонії в численних коментарях в блогах та соцмережах обіцяють відмовитись від користування його послугами.
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 06.03.2012, 13:11 | Повідомлення # 21
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Скайп оподаткують - http://kvant.at.ua/news/skype/2012-03-06-151
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » НЕТРІ » Різне » Skype (Чи заборонять в РФ Skype ?)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: