Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 04:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СВІТ » Європа » Вибух в мінському метро
Вибух в мінському метро
квіткаДата: Понеділок, 11.04.2011, 17:54 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Вибух в мінському метро: МНС евакуює потерпілих

В результаті вибуху на станції мінського метро "Октябрьская" є постраждалі, повідомив РІА Новини очевидець. Не менше десяти людей, яких вивели на вулицю, були в крові, їх розсаджують в машини "швидкої допомоги", розповів він. МНС поки не має в своєму розпорядженні інформації з приводу потерпілих. За свідченням очевидців, з підземного переходу станції йде чорний дим, люди вискакують в розірваному одязі, деякі - без взуття. Багато переляканих.

Білоруське агентство Белта з посиланням на очевидців повідомляє, що вибух на "Октябрьской" міг призвести до обвалення конструкцій.

 
гілкаДата: Понеділок, 11.04.2011, 20:54 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Взагалі страшно - коли гинуть люди. Але чому виникають такі ситуації? Хто, Навіщо? В Росії - зрозуміло, там є всім відомі проблеми з Чечнею, а от в Україні? Білорусії? Особисто я не можу виключати можливість провокації відповідних спецслужб - щоб потім оголосити війну "терористам" (всі хто не за владу - проти неї)
 
гілкаДата: Вівторок, 12.04.2011, 07:43 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Як бачимо, Лукашенко не забарився з відповіддю.

Лукашенко про вибух у метро: нам кинуто серйозний виклик
12.04.2011
http://www.radiosvoboda.org/archive....3554325
Білоруська влада обіцяє знайти осіб, причетних до вибуху в мінському метро, який забрав життя 11 людей. Ще понад 120 людей зазнали поранень.

Вибух стався в центрі Мінська в «годину пік» – близько 18:00 за місцевим часом на єдиній у місцевому метро пересадковій станції. Відповідальність за це ніхто на себе не взяв.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав вибух спробою дестабілізувати ситуацію в країні і не виключив його організації з-за кордону.

«Я хочу просто вам сказати, що нам кинуто дуже серйозний виклик. Потрібна адекватна відповідь. І ця відповідь має бути знайдена», – сказав Лукашенко.

Він закликав білорусів допомогти слідчим у розслідуванні інциденту.

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СВІТ » Європа » Вибух в мінському метро
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: