Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29.04.2024, 09:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » Щедрику-ведрику
Щедрику-ведрику
квіткаДата: Понеділок, 21.03.2011, 21:04 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Прикріплення: 1367576.jpg (26.8 Kb)
 
квіткаДата: Вівторок, 29.03.2011, 15:35 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Волонтери, яких хтось заставляє писати анонімки в дитячий журнал, знайшли в неті розтиражовані висловлювання міністра-шовініста

Додано (29.03.2011, 16:35)
---------------------------------------------
Західній Україні замість «Щедрику-Ведрику» пропонують «Регіон Бандерівський»

Для поширення україноненависницького бруду міністр Табачник використовує навіть дитячі видання – такі, як журнал «Щедрику-Ведрику», який опублікував образливу статтю про галичан.

Про це 29 березня на сесії Львівської облради повідомив депутат від ВО «Свобода» Андрій Холявка.

Замість українофобського журналу депутат пропонує передплатити для шкіл Львівщини інше видання – журнал «Регіон Бандерівський».

«Рекомендований Табачником журнал «Щедрику-Ведрику» не можна поширювати у школах Львівщини», – наголосив депутат. Водночас він звернув увагу директорів шкіл, освітян на журнал «Регіон Бандерівський», який виходить з 2008 року у Нововолинську.

«Регіон Бандерівський» популяризує героїчні сторінки нашої історії, друкує цікаві історичні документи, які можуть бути корисними вчителям, розміщає багато матеріалів для дитячої аудиторії, вірші та оповідання. Його тематика охоплює не лише історію, а і релігію і культуру», – зазначив Холявка.

Голова Львівської облради Олег Панькевич зазначив, що він звернеться також до голів Тернопільської та Івано-Франківської обласних рад, аби журнал «Регіон Бандерівський» поширити у школах трьох західноукраїнських областей.

Прикріплення: 2935456.jpg (136.5 Kb)
 
grozaДата: П`ятниця, 08.04.2011, 13:41 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
На шовіністичних форумах, які назвали себе київськими, прихвостні розпалюють між громадянами України ворожнечу за територіальним принципом.
Українці, які там пробують заперечити, піднімають шовіністам відвідуваність. Але в повній мірі не можуть відповісти, бо барбоси з прихвостнями забанять.
Пропоную тут дати відповідь іноземним провокаторам по повній програмі
 
IVKДата: Понеділок, 11.04.2011, 04:02 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 150
Репутація: 19
Статус: Offline
Табачник відомий українофоб, але я не можу підтримати ВО «Свобода».

Я не читав «Щедрику-Ведрику», але цікаво що це за журнал.

Додано (11.04.2011, 05:02)
---------------------------------------------
І як автори цього опусу представляють "селянське мислення"?

 
grozaДата: Понеділок, 11.04.2011, 08:19 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Про Свободу Ви можете створити тему .
Другий допис - це фото сторінки, ня якій анонім повторив вислови україножера, які розпалюють ворожнечу між українцями за регіональним принципом. Збільшіть фото і Ви всі вислови прочитаєте. Барбоси з фаготами з рвєнієм підтримують роздмухування цього на сусідньому шовіністичному форумі
 
justvisДата: Понеділок, 11.04.2011, 11:20 | Повідомлення # 6
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Редакція дитячого журналу «Щедрику-Ведрику» у новому числі опублікувала спростування своєї статті про історію та ментальність галичан, у якій вони зображені селянами, звиклими мислити «на хлопський розум».

У новому числі журналу міститься коротке спростування скандальної публікації, в якому зазначено:

«Редакція журналу Щедрику-Ведрику» просить вибачення в усіх читачів, а особливо у галичан, за допущені помилки у статті про історію Галичини, яка була надрукована у Всеукраїнському дитячому журналі «Щедрику-Ведрику» №32 2010 року. Інформація була взята з мережі Інтернет, а саме: з Львівського форуму (Ментальність галичан), а також на належному рівні не вивчена та не проаналізована. Усвідомивши свою провину, ми обіцяємо читачам надалі більш серйозно та аргументовано подавати кожен матеріал. Маємо надію, що ви приймете наші вибачення».

Нагадаємо, львівським школам від імені Міністерства освіти України рекомендували передплатити журнал «Щедрику-Ведрику», в якому принижено мешканців Галичини. Громадське об’єднання «Самопоміч» вимагає заборонити передплату цього журналу.

Після публікації інформації про журнал головний редактор журналу «Щедрику-Ведрику» Олександр Блюхар визнав, що образлива стаття про галичан, опублікована у випуску за грудень, справді є поганою, і взяв відповідальність за її появу на себе.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий доручив управлінню освіти Львова вивчити ситуацію з передплатою журналу «Щедрику-Ведрику».

Голова підкомітету з питань базової освіти Комітету з питань науки та освіти Верховної Ради України Леся Оробець не виключає, що питання журналу «Щедрику-Ведрику», в якому було принижено галичан, можуть винести на розгляд парламенту, якщо його не вдасться вирішити у Львові.

Згодом в управління освіти міста Львова запевнили, що журнал жодна школа міста не закупила.

Прикріплення: 5237808.jpg (37.4 Kb)


http://justvis.at.ua
 
justvisДата: П`ятниця, 06.05.2011, 12:01 | Повідомлення # 7
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Привезена з Києва "краща лікарка" обізвала галичан "цыганами немытыми"
П'ятниця, 06 травня 2011, 11:16

Головний лікар Калуша, яку запросив з Києва мер міста як "кращого лікаря України", під час наради обізвала своїх підлеглих і галичан взагалі "цыганами немытыми и нечесаными".

Чиновниця від медицини Віталіна Радецька лаяла лікарів російською мовою і супроводжувала свої слова грюканням кулаком по столі, повідомляє ТСН.

"Вы - генетически недоразвитый регион, цыгане вы немытые и нечесанные ... Мне говорили, что в этом регионе была зона, теперь понятно, откуда такие гены ..., вы разбиваете себе лбы, когда бьете поклоны в церкви, а ничего в душе святого у вас нет ... Пишите заявления об увольнении, всех уволю, уволю за саботаж руководителей любого уровня", - сказала Радецька.

Радецьку запросив у Калуш на роботу міський голова Ігор Насалик і рекомендував її сесії міськради і міськвиконкому як "людину, чиї професійні навички повинні підняти медицину Калушчини".

Наразі медики Калуша та району публікують свої звернення у всіх газетах і збираються оголосити страйк з вимогою звільнення Радецької та її публічного вибачення перед галичанами.

Нагадаємо, що це не перший випадок приниження галичан за останній час.

Так, нещодавно у дитячому журналі "Щедрик-Ведрик", який Міносвіти рекомендувало до передплати для всіх українських навчальних закладів І-ІІІ ступеня, галичан описали як селян, які мислять за принципом "на хлопський розум". Після обурення галичан, редакція журналу вибачилася перед ними.

Міністр Дмитро Табачник, який теж образив галичан в своїй скандальній статті, написавши, що "варто спробувати зберегти за собою печерний заповідник націоналізму від Карпат до Збруча", а також про те, що Західна Україна не взмозі себе прогодувати, вибачитись не захотів.


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » Щедрику-ведрику
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: