Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 11:14
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » Суд заборонив «Русскому единству» марш 9 травня у Львові
Суд заборонив «Русскому единству» марш 9 травня у Львові
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 04.05.2011, 15:09 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Суд заборонив партії «Русское единство» марш 9 травня у Львові

Львівський апеляційний адміністративний суд сьогодні задовольнив апеляційну скаргу Львівської міської організації ВО «Свобода» щодо заборони проведення масових заходів 9 травня 2011 року політичною партією «Русское единство».

Як повідомили УНІАН у прес-службі ВО "Свобода", апеляційний суд під головуванням судді Андрія ЛІЩИНСЬКОГО скасував ухвалу Львівського окружного адміністративного суду, який 13 квітня закрив провадження у справі щодо заборони заходів партій «Русское единство» та «Родина» у Львові.

У прес-службі партії нагадали, що 13 квітня Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення про закриття провадження у справі про зобов’язання обмежити право на мирні зібрання політичної партії «Русское единство» шляхом заборони проведення масових заходів 9 травня 2011 року цією політичною партією.

16 квітня Львівська міська організація ВО «Свобода» подала апеляційну скаргу до Львівського апеляційного адмінсуду з вимогою скасувати ухвалу окружного адмінсуду про закриття провадження у справі від 13 квітня 2011 р. та направити справу для подальшого розгляду в суді першої інстанції.

Як повідомлялося, раніше мер Львова Андрій САДОВИЙ назвав провокацією намір партії «Русское единство» привезти до Львова 9 травня кілька сотень своїх членів, аби вони влаштували ходу вулицями міста. Такі плани російські націоналісти аргументували тим, що влада Львова нібито має намір заборонити святкування Дня Перемоги у місті.

 
grozaДата: Середа, 04.05.2011, 16:42 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Півсотні осіб, наближених лідера «Родіни», вже отримали пістолети?

50 осіб, наближених до Ігоря Маркова – лідера партії «Родіна», яка має намір приїхати до Львова 9 травня, вже отримали пістолети.

Про це 4 травня на прес-конференції повідомив депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Андрій Холявка.

«Учора ГО «Вільна Одеса» оприлюднила інформацію про те, що 50 співробітників фірми Маркова отримали пістолети. Спочатку їм видали журналістські посвідчення, а після цього їм видали зброю», – повідомив Холявка.

Зокрема, з його слів, пістолети були видані цим особам як працівникам каналу АТВ. «Ціла низка персон отримали посвідчення працівників АТВ для подальшого оформлення та застосування зброї – це є працівники охорони Маркова, низка депутатів Одеської міськради від його партії, працівники фірми «Союз», яка займається прибиранням сміття», – розповів депутат.

Посилаючись на інформацію ГО «Вільна Одеса», Холявка повідомив, що зброю було оформлено завдяки дружнім зв’язкам Маркова з керівництвом Одеської міліції. «Виглядає так, що цих українофобів екстремістів озброюють під крильцем правоохоронців», – прокоментував Холявка.

Нагадаємо, про свій намір взяти участь у Марші Перемоги 9 Травня у Львові заявили партії «Родина» і «Русское единство», «Русский блок».

 
гілкаДата: Субота, 07.05.2011, 08:22 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (groza)
Півсотні осіб, наближених лідера «Родіни», вже отримали пістолети? 50 осіб, наближених до Ігоря Маркова – лідера партії «Родіна», яка має намір приїхати до Львова 9 травня, вже отримали пістолети.

Ну хіба в нормальній державі це б дозволили?

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » Суд заборонив «Русскому единству» марш 9 травня у Львові
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: