Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 20:47
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Малий бізнес » Податкові канікули
Податкові канікули
grozaДата: Вівторок, 05.04.2011, 12:44 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
В Україні стартували "податкові канікули" для підприємств

З 1 квітня почалися "податкові канікули" по податку на прибуток для підприємств, у яких дохід кожного звітного податкового періоду не перевищує 3 мільйони гривень, а нарахована за кожний місяць звітного періоду середня зарплата їх працівників є не меншою, ніж дві мінімальні зарплати (згідно із законодавством з 1 квітня - 960 гривень).

Про це повідомляє прес-служба Харківської обладміністрації з посиланням на заступника голови ХОДА Юрія Сапронова.

Сапронов нагадав, що отримати з другого кварталу 2011 року нульову ставку податку на прибуток згідно з Податковим кодексом зможуть підприємства:

- Освічені після 1 квітня 2011 року;

- Діючі підприємства, у яких протягом трьох попередніх років (або протягом всіх попередніх періодів, якщо з моменту їх утворення пройшло менше трьох років), щорічний обсяг доходів не перевищував 3 мільйони гривень та в яких чисельність працівників протягом цього періоду не перевищувала 20 чоловік;

- Колишні платники єдиного податку (До набрання чинності Податкового кодексу) у яких за останній календарний рік обсяг виручки від реалізації продукції становив до 1 мільйона гривень, а чисельність працівників - до 50 осіб.

Підприємства, у яких хоча б один з показників (по отриманому доходу, середньооблікової чисельності або середньої зарплати працівників) у будь-якому звітному періоді не буде відповідати вказаним критеріям, зобов'язані платити податок на прибуток.

Ознайомитися з переліком видів діяльності підприємств, на які не поширюється нульова ставка податку на прибуток, можна в ІІІ розділі Податкового кодексу.

Нагадаємо, раніше президент України Віктор Янукович заявив, що обіцяні раніше податкові канікули для малого та середнього бізнесу починаються з 1 квітня 2011 року і триватимуть до 1 січня 2016 року.

 
svetДата: Понеділок, 10.10.2011, 14:57 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Таке враження, що найкраще торгувати в переходах метро. Пасажирам не пройти. не протиснутися. Зато лотошників продуктів маса. Грязь, тара, їда під ногами. Тут же і сорсиськи, і творог і сир. Все під ногами. І санстанція не бачить цієї розпусти? І влада не бачить цього неподобсмтва?
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 11.10.2011, 22:16 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Таке враження, що тіснява в переходах таки допікає
Треба юристам готувати позови biggrin
 
LuluДата: Середа, 03.04.2013, 21:29 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Друзья
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Я теж згідна, краще відкривати свою справу офіційно і нікому не докучати. Якщо ви приватний підприємець і вам не дуже до вподоби різна тяганина по податкових, я б вас радила звернутися до газети "Все про бухгалтерський облік" http://www.vobu.com.ua/ Ви будете приємно здивовані, як все насправді просто - чи ви починаєте свій бізнес чи бажаєте його розвитку, успіх не за горами з таким надійним джерелом інформації!
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Малий бізнес » Податкові канікули
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: