Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 22:11
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Олігархи » Центр обслуговування
Центр обслуговування
MKCДата: Середа, 15.06.2011, 18:00 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Укртелеком створить єдиний центр обслуговування абонентів

Маркетингова стратегія компанії "Укртелеком" передбачає створення єдиного центру обслуговування абонентів і підвищення його якості. Таку думку висловив старший аналітик інвестгрупи "Арт Капітал" Андрій Патіота.

"Компанія" Укртелеком "планує покращити структуру бізнесу (укрупнення філій, створення окремих вертикалей продажу та експлуатації), впровадити низку заходів щодо зниження витрат (включаючи можливі звільнення персоналу), оптимізувати борговий портфель, впровадити централізовану інформаційну систему. Маркетингова стратегія передбачає створення єдиного центру обслуговування абонентів і підвищення його якості ", - розповів Патіота.

За його словами, "Укртелеком" продовжить фокусуватися на розвитку фіксованої мережі широкосмугового доступу (ШСД) в інтернет і спробує зупинити падіння абонентської бази в секторі фіксованої телефонії.

"Компанія планує впровадити послугу інтернет-телебачення (IPTV) до кінця 2011 року, що поряд із загальнонаціональним покриттям допоможе зберегти лідируючу позицію в секторі ШСД (не нижче 35%). Більш детальну стратегію розвитку" Укртелеком "Голова Правління Георгій Дзекон обіцяв озвучити до вересня ", - констатував Патіота.

Серед інших рішень зборів акціонерів, експерт зазначив призначення до Спостережної ради, що складається тепер з трьох осіб, представника Deutsche Telekom.

"Включення до складу Ради незалежного директора може говорити про намір нового мажоритарного акціонера підвищити прозорість і корпоративну культуру компанії", - вважає Патіота.

На загальних зборах, що відбулися 14 червня, акціонери компанії "Укртелеком" затвердили фінансові результати за 2008-2010 роки, вибрали нову Спостережну Раду і наділили його повноваженнями продати мобільний підрозділ компанії.

Спочатку має бути створена нова компанія, 100% якої буде володіти "Укртелеком", який передасть корпоративні права на використання UMTS ліцензії та зв'язку третього покоління (3G) в статутний капітал цієї компанії. Потім ця нова структура може бути продана іншому операторові по рішенню Наглядової ради компанії.

Також акціонери "Укртелеком" проголосували за приведення установчих та корпоративних документів у відповідність з новим законодавством України, зокрема перетворення компанії в Публічне Акціонерне Товариство. У зв'язку із збитковою діяльністю в 2008-2010 роках, було прийнято рішення не виплачувати дивіденди за цей період.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Олігархи » Центр обслуговування
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: