Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 07:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Все інше » Пенсійний фонд
Пенсійний фонд
justvisДата: Вівторок, 29.03.2011, 11:59 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Бродський пропонує списувати заборгованості перед Пенсійним фондом

Списання заборгованості може принести близько 1,5 млрд. грн. додаткових надходжень до Пенсійного фонду.

Про це повідомив урядовий уповноважений з дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський, передала прес-служба Деркомпредпрінімательства.

М. Бродський пропонує списати заборгованості підприємств зі сплати податків, а також штрафи і пені на прострочені внески до Пенсійного фонду. Відповідний законопроект розроблений за дорученням прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

«Податкові борги, а також штрафні санкції та пені за станом на 1 січня 2011 ми пропонуємо списати. Ви прекрасно розумієте, що забрати ці гроші через суд практично неможливо. Однак поле для корупції тут велике. Тим більше, на початку цього року був прийнятий новий податковий кодекс, змінилися правила гри. Подібне списання боргу могло б дати можливість підприємствам почати життя з нуля», - заявив М. Бродський.

Механізм списання заборгованості перед Пенсійним фондом пропонується інший.

«Сума самого боргу повинна бути обов'язково сплачена підприємцем. Вона буде реструктуризована на певний термін - 24 місяці. Якщо протягом цього часу гроші повертаються, то в якості бонусу підприємствам списуватися всі пені і штрафи, нараховані на той момент », - підкреслив урядовий уповноважений з питань дерегуляції.

За підрахунками Михайла Бродського, така міра може дати близько 1,5 млрд. грн. додаткових надходжень до Пенсійного фонду.

Даний законопроект зараз розісланий на узгодження в зацікавлені міністерства і відомства.


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Все інше » Пенсійний фонд
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: