Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 19.03.2024, 08:08
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » ДАІ » Євро-2012
Євро-2012
grozaДата: Неділя, 24.07.2011, 14:17 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Євро-2012 - каталізатор

Управління ДАІ МВС України підготувало законопроект щодо збільшення штрафів за порушення правил паркування.

Законопроект «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні порушення, що стосуються посилення відповідальності водіїв транспортних засобів за порушення правил руху та зупинки на смузі для маршрутних ТЗ» розроблений у рамках підготовки нашої країни до Євро-2012.

Згідно з цим документом, ДАІ пропонує підняти штрафи за паркування на смузі громадського транспорту з 425-510 грн до 510-680 грн. Для цього в ДАІ пропонують внести відповідні зміни до ст. 122 КпАП України.

Такі смуги вже з'явилися на деяких вулицях Києва і Донецька, а їх створення передбачено вимогами до інфраструктури міст, що приймають Євро-2012. При цьому, як повідомив начальник УДАІ Україна Валерій Лозовий, Державтоінспекція зіткнулися з проблемою - водії на цих смугах паркують свої автомобілі, перешкоджаючи руху маршрутного транспорту. Щоб вплинути на ситуацію ДАІ як раз і підготувала вищезазначений законопроект, щоб збільшити штрафи ДАІ. Причому він передбачає ще більш-менш лояльне покарання - раніше глава УДАІ озвучував ідею відбирати права водія.

Джерело
 
гілкаДата: Неділя, 24.07.2011, 19:32 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Паркування. Це дійсно проблема. Причому маємо два аспекти . Перший - відсутність місць для паркування, звичайно ж безкоштовних (це я пишу , як автолюбитель). Другий аспект - порушення правил парковки. Друге більш проблемне, особливо коли мова йде про смугу громадського транспорту. Наприклад - станія метро Дарниця . Їду 45 маршруткою. З двох смуг вільна лише одна - інша смуга завжди заставлена легковими авто. Тобто при двосторонньому русі ми маємо лише одну смугу. Великим автобусам виїжджати взагалі важко. Візьмімо центр - постійна проблема з маршрутом №18 (тролейбус).
Тому, я двома руками за підвищення штрафних санкцій до порушеників паркування. deal
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » ДАІ » Євро-2012
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: