Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 03.05.2024, 23:13
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СВІТ » Америка » "Вконтакте"
"Вконтакте"
justvisДата: Вівторок, 01.03.2011, 23:16 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Американці внесли «ВКонтакте» в чорний список
Американці внесли «ВКонтакте» в черний список. Російська соціальна мережа "Вконтакте", Rutracker (наступник Torrents.Ru) і Савєловський ринок у Москві потрапили в чорний список американської влади. Таким чином, "ВКонтакте" в Америці тепер офіційно визнаний піратським сайтом.

Адміністрація представника США у сфері зовнішньої торгівлі (USTR) щорічно у квітні публікує доповідь про порушення прав інтелектуальної власності по всьому світу. До нього додається список "чорних ринків" піратської продукції, як фізичних, так і віртуальних. На цей раз відомство вирішило відійти від свого правила та оприлюднити список окремо до публікації повного звіту. Це зроблено для того, щоб привернути до проблеми піратства більшу увагу, йдеться на офіційному сайті USTR.

У списку торрент-трекерів перший рядок, як звичайно, зайняла ThePirateBay. У той же час, російський Rutracker опинився на першому місці серед трекерів з обов'язковою реєстрацією, обігнавши Demonoid (зараз він базується на Україні). Як зазначили в адміністрації, що базується в РФ спадкоємець Torrents.Ru є одним з 15 найбільш відвідуваних сайтів Рунета, також він потрапив в список 300 найбільш відвідуваних сайтів в Інтернеті в цілому.

Росію в списку USTR також представляє соціальна мережа "Вконтакте". "Цей сайт, який дозволяє користувачам розміщувати нелегальний контент, нещодавно був визнаний одним з п'яти найбільш відвідуваних в Росії і потрапив у список 40 найбільш популярних сайтів у світі", - сказано в документі.

Крім того, американська адміністрація у своєму списку згадала Савеловський ринок, де, за їхніми даними, відкрито продається піратська продукція. Крім нього, до числа найбільших піратських торгових точок потрапили ринки в Південно-Східній Азії, Китаї, Латинській Америці, в Пакистані, а також київська Петрівка.

"ВКонтакте" вже визнавали піратським сайтом у листопаді минулого року. Тоді це зробила Асоціація звукозаписних компаній Америки (RIAA). В адміністрації порталу з цим не згодні, там підкреслюють, що за контент повинні відповідати самі користувачі.

"Коли нас вперше назвали піратами в одному з подібних міжнародних звітів, ми навіть не реагували: звіт був створений асоціацією, яка має свої комерційні інтереси. Цього разу висловлюються представники адміністрації USTR, але вони далекі від реальності і не знають про наші останні нововведення в цій області ", - заявив РІА" Новости "представник" ВКонтакте "Владислав Циплухін.


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СВІТ » Америка » "Вконтакте"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: