Вітаю Вас Гість!
Неділя, 05.05.2024, 05:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Демократія » Україна не Росія (але Україна допоможе Росії стати вільною)
Україна не Росія
grozaДата: Неділя, 20.03.2011, 07:58 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline

37-й рік у вас не за горами, - російський письменник про Україну

37-й рік у вас не за горами, - російський письменник про Україну„37-й рік у вас не за горами, і дехто навіть хоче, щоб він наступив. Якщо в країні хочуть вбити опозицію, то при певній владі це можна зробити легко. Якщо в Україні знищать опозицію, то Тимошенко буде сидіти в тюрмі”, – зазначив російський письменник Віктор Єрофєєв 18 березня в ефірі програми „Велика політика”.

„Я хочу сказати, що авторитаризмом моя країна дуже багата, в нас у країні не було б такої передачі, коли головний лідер опозиції виступає перед мільйонною аудиторією в країні. І демократія в цій країні - то заслуга людей, що прийшли до влади під час Помаранчевої революції.

У Вашій молодій країні ви внутрішньо перебуваєте а стані свободи, внутрішньо ви вільні, і я б хотів побажати Україні, щоб ця внутрішня свобода мала зовнішній вияв”, - додав він.

„Я хочу подякувати Юлії Володимирівні за те, що вона була частиною великої українські свободи. На високих постах люди роблять помилки, але бити ногами лідера опозиції, - це бити себе, це відшмагати себе. Я не кажу, що помаранчеві не робили помилок. Моя дочка – наполовину українка, і я хочу, аби вона також гордилася Україною. Свобода – це не бити опозицію, і лизати комусь щось. Свобода – це боротьба за компроміси за взаєморозуміння. Я з а вільну, незалежну Україну, яка знайде собі шлях у Європу. Я б дуже хотів, щоб ви знайшли взаєморозуміння, бо вільна демократична Україна – це можливість для нас, російських письменників та інтелігенції, думати про вільну Росію”, – наголосив Єрофеєв.

 
MKCДата: П`ятниця, 27.05.2011, 19:42 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Чи допоможе Україна Росії ? Чи хоче суспільство в Росії допомоги ?
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Демократія » Україна не Росія (але Україна допоможе Росії стати вільною)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: