Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.04.2024, 07:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Демократія » Лист диктатору
Лист диктатору
grozaДата: Понеділок, 26.12.2011, 20:14 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Тимошенко написала «Лист диктатору»


Колишній прем’єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО закликає Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА не віддавати українську газотранспортну систему.

Про це йдеться у її “Листі диктатору”, переданому агентству УНІАН прес-службою партії “Батьківщина”.

Як пише Ю.ТИМОШЕНКО, ГТС - “це наш останній стратегічний ресурс”. “Вас і приймають сьогодні у “Горках” тільки тому, що ця система досі належить Україні. Після її втрати у Вас не залишиться жодного аргументу ні на свою користь, ні на користь країни. Ви віддали Севастополь за дешевий газ, і де він? Зараз хочете здати ГТС... А що наступного року здавати будете, Вікторе Федоровичу? - “Хонку” свою?”.

Колишній прем’єр-міністр навела В.ЯНУКОВИЧУ приклад Білорусі та Молдови. “Як тільки вони здали свої магістралі, відразу втратили будь-яку привабливість. Дружба закінчилася вмить, разом з дешевим газом”, - наголосила Ю.ТИМОШЕНКО.

Вона також закликала припинити “родинність і кумівство в політиці”. “Це погано закінчується. Запитайте про це хоча б у свого товариша – Вашого попередника. То тільки у казках батько ділить майно між синами. Тому – хату, тому – корову, тому – коника-горбоконика. Але Ви ж Президент цілої держави, а не газда”, - заявила Ю.ТИМОШЕНКО і додала: “Зрозуміло, що Ви брали шлюб ще в радянські часи, коли в ЗАГСі висіло гасло “Міцна сім’я – міцна держава”. Але Ви надто буквально дотримуєтеся цього принципу. І сім’я у Вас уже настільки міцна, що від держави скоро нічого не залишиться. Люди б ще, може, зрозуміли, аби Ви синові подарували найкращу у світі бор-машину, відповідно до фаху. Але ж не Нацбанк з МВС та податковою”.

Як наголосила Ю.ТИМОШЕНКО, “коли силовими структурами і фінансами держави беруться керувати стоматологи, то зуби болять у всієї країни”.

Вона закликала В.ЯНУКОВИЧА “не намагатися створювати династії”. “Україна цього не сприйме. Український КІМ Чен Ин буде нещасною та незахищеною людиною”, - переконана Ю.ТИМОШЕНКО.

Також вона закликала В.ЯНУКОВИЧА: “Не привласнюйте так брутально, нахабно і відкрито державне майно. Марна праця. Рано чи пізно все доведеться повернути, пригадайте хоча б “Криворіжсталь”. Держава – це не Ваша персональна комора”.

За її словами, влада закінчується, “і можна бути Президентом у вигнанні, але не можна бути власником “Укртелекому” в екзилі”.

Ю.ТИМОШЕНКО наголосила, що “найглибший промах” В.ЯНУКОВИЧА – “згортання процесу об’єднання з Європою”. “Не парафувавши 19 грудня угоду, Ви відкинули країну назад на десятки років. Праця тисяч розумних та порядних людей через Вас полетіла на смітник”, - заявила Ю.ТИМОШЕНКО.

На її переконання, у В.ЯНУКОВИЧА “ніколи не вийде грати на протиріччях між Європою та Росією, як Ви сподівалися. Бо і там, і там Вас добре знають і адекватно оцінюють”. “Не з Вашими природніми здібностями”, - додала екс-прем’єр.

За її словами, “кожен Ваш крок, кожна Ваша дія у зворотньому від Європи напрямку ослаблює і Вас як Президента, і Україну як державу”. “Зовсім не таємниця, що для декого слабкий та безпорадний Президент України – кращий партнер. І поки що, на жаль, Ви цьому статусу відповідаєте бездоганно. Хоча я й не розумію, навіщо це Вам”, - зауважила Ю.ТИМОШЕНКО.

 
GidraДата: Субота, 21.01.2012, 19:00 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Интересно...до каких субстанций пахановского органона бедная Юля хочет достучаться..???

До печенки..??? Селезенки...???
 
igmaДата: Неділя, 22.01.2012, 11:16 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline

Quote (Gidra)
До печенки..??? Селезенки...???


так йому все це до задниці.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Демократія » Лист диктатору
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: