Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 03.05.2024, 00:16
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Персони » Симоненко (Симоненко - клон Путіна)
Симоненко
nataДата: Середа, 16.03.2011, 13:24 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
Симоненко вторить Путіну

Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко вважає, що загроза Росії обмежити ввезення товарів з Україною обгрунтована.

При цьому Симоненко, коментуючи заяву прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна про можливу експансію українських товарів на ринок Росії у випадку створення зони вільної торгівлі з ЄС і про можливі заходи протидії цьому, зазначив, що така позиція російської сторони спрямована на захист її інтересів.

"Ось цю заяву Володимира Володимировича (Путіна) відображає інтереси Росії. Я хочу, щоб ми почули, як Україні за свої інтереси веде боротьбу. Якщо ЄС - тоді давайте викладемо сьогодні на сайті будь-якого видання, які квоти додаткові отримає Україна від вступу в ЄС , як і що ми будемо продавати, якої якості, на яких умовах ", - сказав він.

Симоненко допустив, що Росія побоюється експансії не українських товарів на її ринок, а європейських через Україну.

"Коли Росія висунула це вимога щодо експансії, вона чудово розуміла, що не український, а європейський товар через Україну буде надходити до Росії", - сказав він.

На думку Симоненка, саме товари, вироблені в Європі, несуть загрозу для російської економіки у зв'язку з їх більшою конкурентоспроможністю.

Симоненко в черговий раз підкреслив, що КПУ виступає за вступ України в митний союз у рамках Єдиного економічного простору, створюваного Росією, Білоруссю і Казахстаном.

Нагадаємо, Путін вчора визнав суверенне право українського держави вступати в економічні союзи, але пригрозив вибудувати митний кордон у випадку відмови Україні вступити до Митного союзу .

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Персони » Симоненко (Симоненко - клон Путіна)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: