Вітаю Вас Гість!
Четвер, 02.05.2024, 16:31
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Персони » Ківалов
Ківалов
квіткаДата: Середа, 30.03.2011, 20:12 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Стало відоме ім'я головного зрадника Януковича в 2004 році

Стали відомі подробиці і учасники секретного сценарію Леоніда Кучми під час виборів президента України в 2004 році, повідомляє Національне бюро розслідувань України .

Ще задовго до президентських виборах Сергія Ківалова почали просувати по службі, дали можливість показати себе у Вищій раді юстиції.

«Переконавшись у повній лояльності Ківалова, екс-президент Леонід Кучма схвалив його призначення в Центрвиборчком, щоб вибори були проведені« чисто », тільки для них двох зрозумілому сценарієм - або громадськість просить Данілича залишитися на третій термін або через суди відбирається перемога у Януковича.

Далі, як відомо, відбувся зовсім несподіваний поворот: фірма дочки Ківалова отримує невідомо звідки 21000000 доларів, і Ківалов поспішно оголошує Януковича переможцем другого туру виборів, виконавши домовленості Кучми-Ющенка спеціально не завірити постанову ЦВК про визнання В. Януковича переможцем, і не передавши його в офіційну пресу. Також спеціально не розглянувши всі скарги, до речі штаб Регіонів наполягав саме на дотриманні законної процедури, тим самим створивши преціндент для скасування результатів виборів. І як не йому, «юристу всіх років і народів» було не знати про необхідність дочекатися всіх рішень судів за позовами опозиції?

Багато хто визнав, що Ківалов отримав хабар від «спонсорів» Януковича. Але з тим же успіхом в поспішності і в порушеннях встановленої законом процедури, допущених з легкої руки Ківалова, були зацікавлені і автори сценарію переголосування другого туру в інтересах Віктора Ющенка. Адже саме суєта Ківалова на рівному місці створила формальні підстави для скасування результатів виборів Верховним Судом. Не «пометушилися» Ківалов, розглянь Центрвиборчком всі скарги, і суд не міг би відмінити вибори за формальних причин! І про це він з гордістю зізнався в інтерв'ю 2 червня 2005 року «Газеті по-київськи» і багатьом інтернет-виданням .

Вже 8 липня 2005 року відвідавши кабінет Ющенка Підрахуй отримує відому фотографію «Серьожі на довгу пам'ять», а також благословення контролювати роботу вищої ради юстиції, ЦВК, судів. Таким чином Серьога отримав додатковий розрахунок за виконану роботу на посаді Голови ЦВК.

У цей же день, 8 липня, переповнений почуттями вдячності і любові до свого Президента, Ківалов дає команду науковому порадою свого одеського навчального закладу терміново висилати на адресу Банкової прохання дозволити назвати університет на честь Ющенка » - повідомляє Національне бюро розслідувань України .

Зараз намагаючись сконцентрувати у своїх руках важелі судової системи Сергій Ківалов знову хоче щоб результати виборів 2015 залежали від нього, констатують експерти.

Джерело: ua3

Повідомлення відредагував квітка - Середа, 30.03.2011, 20:12
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Персони » Ківалов
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: