Вітаю Вас Гість!
Четвер, 02.05.2024, 15:03
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Персони » Янукович
Янукович
justvisДата: Неділя, 27.02.2011, 21:21 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Янукович привітав Свободу

Президент України Віктор Янукович привітав голову Тернопільської обласної ради Олексія Кайду з нагоди дня народження.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

"Зичу міцного здоров'я, сімейного благополуччя, незмінних успіхів у всіх справах і починаннях. Вірю, що Ви з честю виконуватимете свою почесну та відповідальну місію задля соціально-економічного розвитку рідного краю, задоволення інтересів і потреб його жителів", - йдеться у вітанні.


http://justvis.at.ua
 
гілкаДата: Неділя, 27.02.2011, 21:42 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
justvis ви мене розчулили. Який він у нас турботливий. Правда турбота ця лежить на плечах служби протоколу Президента (чи прес служби). happy

25-го я силоміць "милувалася" виступом Я. на екранах розміщених на Майдані (офіс в центрі). З самого ранку виходячи з метро Хрещатик (вихід на Городецького) мала можливість подивитися як розпорядники збирали заробітчан на мітинг висловлення любові до нинішнього Президента. Неодноразово чула вигуки наступного змісту: "ребята скорее регистрироваться, иначе денег не получите". Я постояла подивилася, послухала і пішла на роботу, навіть не здогадуючись, що це за компанія біля метро зібралася. А потім вони пішли на майдан - відробляти гроші. Коли шла на нараду то проходила повз майдан і чула як Я. розповідав "мы познакомились с Людмилой..... " Далі зазвучала пісня "Донецкий па-а-а-рень ма-а-а-ла-адой...."
Ніяких приємних почуттів у мене це дійство не викликало, і судячи по всьому не лише у мене (чула декілька "приємних" побажань від людей які проходили повз цей цирк)

 
grozaДата: Четвер, 07.04.2011, 08:55 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Янукович сьогодні виступить у ВР

Сьогодні о 10-й годині Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ виступить у Верховній Раді України із щорічним посланням.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Президента.

 
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 07.04.2011, 13:39 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Блог Олега Тягнибока

Олег Тягнибок
Голова ВО "Свобода"

07.04.2011 14:10 _ Олег Тягнибок
Послання Януковича – це визнання власного безсилля

Цьогорічне послання Президента України, яке Віктор Янукович виголосив у Верховній Раді 7 квітня 2011 року, свідчить про повну неспроможність чинної влади керувати державою, порядкувати в економіці, захищати національні інтереси, забезпечувати гідне соціально-економічне становище народу. За хаотичним набором загальних фраз, банальних гасел, суперечливих тез – проглядається абсолютна відірваність від реалій та безсилля президента і його партії навести в країні лад. Очевидно, що в режиму Януковича жодної стратегії немає. Є лише цинічний "бізнес-план" брутального грабунку України.

Сьогодні для всіх стало очевидним, що у президента немає ні чіткої стратегії дій, ні політичної волі до їх здійснення. Він продемонстрував абсолютну відсутність розуміння того, що таке національні інтереси та небажання їх захищати.

У своєму посланні Янукович сором'язливо визнав, що за минулий рік вдалося виконати лише близько третини задумів влади. Але для України навіть ця третина обернулася міжнародним приниженням, тотальною зрадою національних інтересів, передкоматозним станом економіки, свавіллям чиновників та шаленим зубожінням народу.

Концентрація усієї повноти влади в одних руках: контроль над парламентом, судами, силовими структурами, переважною більшістю місцевих рад – спрямовані лише на особисте збагачення можновладців. У першу чергу – на покращення життя одного з кримінально-олігархічних кланів України.

Очевидно, Президент України не розуміє, що робити далі з державою, з її економікою, як досягнути притомних показників соціально-економічного розвитку, а, головне, уникнути соціального вибуху, тому намагається відвернути увагу суспільства від власної немочі гучними піар-акціями із застосуванням силових структур, допитів, обшуків, затримань.

Єдиний план, який проглядається у діях влади – той, що спрямовано на остаточний грабунок ресурсів країни. Найбільш ласим шматком, на який поклав око режим Януковича, є українська земля. Саме тому президент форсує запровадження торгівлі землею, плануючи запровадити ринок землі вже з наступного року і навіть допустити до нього іноземців. Це пряма загроза національній безпеці України і, по суті, оголошення війни українській нації.

На загал, послання президента – це мантри з минулого, звідки й походить вся владна псевдоеліта. Воно, можливо, дієве для її самозаспокоєння, але для українців – абсолютно нікчемне. Бо після першого року правління Януковича для всіх очевидно, що "король голий".

 
grozaДата: Понеділок, 11.04.2011, 17:42 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
У Львові Януковича зустріли пікетом
11.04.2011

У Львові кілька десятків представників Всеукраїнського об’єднання «Свобода», а також представники партії «За Україну!» проводять акцію протесту у зв’язку з приїздом до міста Президента України Віктора Януковича.

Протестувальники пікетують в’їзд на вулицю Пастернака, на якій розташована будівля Палацу культури працівників Львівської залізниці, де має відбутися розширене засідання регіонального комітету з економічних питань під головуванням глави держави.

Співробітники міліції перекривають дорогу пікетникам до самого Палацу культури, тому пікет відбувається приблизно за 120 метрів від входу до будівлі. Також правоохоронці перекрили всі під’їзди та підходи до Палацу культури залізничників. Міліціонерів близько 50-60 осіб і приблизно така ж кількість співробітників «Беркута».

Близько 30 пікетувальників змогли прорвати міліцейський кордон і наразі перебувають біля тильної сторони будівлі Палацу культури. Раніше під час спроби учасників пікету прорватися безпосередньо до будівлі сталася коротка сутичка між ними та співробітниками міліції.

Пікетники скандують «Ганьба!», «Слава Україні!», «Янукович, віддай Табачника!». Також вони тримають плакат «Зупиніть банду суддів на службі в рейдерів».

Президент Янукович сьогодні відвідує Львівську область із робочим візитом. Він планує ознайомитися з ходом підготовки аеропорту та стадіону до проведення Євро-2012, а також провести розширене засідання регіонального комітету з економічних питань, на якому обговорюватиметься розвиток спортивної та туристичної ініціативи в контексті реалізації національного проекту «Олімпійська надія-2022».

 
ШАЙДАДата: Понеділок, 11.04.2011, 21:12 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
Я - ЗА ЯНУКОВИЧА!
 
justvisДата: Понеділок, 11.04.2011, 21:16 | Повідомлення # 7
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Ви виходите замуж за Януковича ? smile

http://justvis.at.ua
 
ШАЙДАДата: Понеділок, 11.04.2011, 21:24 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
під час Помаранчевої революції мій тато навмисне підримував Януковича- просто щоб мати що подискутувати з мамою....
 
justvisДата: Понеділок, 11.04.2011, 21:34 | Повідомлення # 9
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Ваш тато вигадливий. Де там до нього Януковичам

http://justvis.at.ua
 
ШАЙДАДата: Понеділок, 11.04.2011, 21:58 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
коли я йому казала, нащо ти маму дратуєш Януковичем, він відповідав а про що тоді ми будем говорити, якщо я буду за Ющенка то зі всім погоджуватимусь, а так є розмова....
 
квіткаДата: Середа, 04.05.2011, 15:18 | Повідомлення # 11
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
04.05.2011 15:12 _ Сергій Лещенко
День ганьби Януковича. Минуло 11 місяців

Отже, сьогодні 4 травня, і кожне четверте число – це день персональної ганьби Віктора Януковича.

Минув ще один місяць, вже одинадцятий по рахунку, з моменту обману в прямому ефірі у виконанні президента Януковича.

4 червня 2010 року Янукович заявив, що покаже свою резиденцію в "Межигір'ї", щоб зняти нарешті корупційні підозри про те, як державне майно опинилося в його власності.

Заклик до журналістів "Збирайтеся, поїдемо прямо зараз!" пролунав на всю країну під час прес-конференції. Але після її закінчення з'ясувалося, що в "Межигір'я" ніхто не їде, бо немає автобусів.

Автобуси вже шукають 11 місяців.

Я знаю, що на Банковій також думають, як вийти з цієї ганьби. Як показати якийсь будиночок на території Межигір'я і не показувати всі ці клубні палаци, "Хонки", гольф-клуби, яхт-клуби, кінні манежі, тенісні корти, басейни, підземні тири, каскади і гроти, гараж для вертольоту та безліч інших ознак того, як бідна президентська родина витрачає сотні мільйонів на облаштування одного персонального раю.

Я навіть думаю, що скоро нам продемонструють в ефірі каналу "Інтер" кількох журналістів, які будуть пити чай з Януковичем у казенному інтер'єрі, а він буде розповідати про тяжке дитинство.

І потім це назвуть виконанням обіцянки, даної 4 червня 2010 року. А на питання, як відбиралися журналісти для висвітлення цієї події, Дарка Чепак може сказати: "Ну, так ми визначили найрейтинговіші та запросили саме їх..."

Але цей номер не пройде. По-перше, тому що обіцянка була дана Януковичем не каналу "Інтер", а журналістам руху Стоп цензурі та Мустафі персонально.

Тому, шановні господарі Банкової, не ламайте голову над сценаріями відбору лояльних журналістів, а краще вигадайте легенду, як американський мільярдер залишив у спадок Януковичу купу грошей, які той вирішив витратити на "Межигір'я" як головну декорацію програми "Україна для людей".

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Персони » Янукович
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: