Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 08.08.2025, 00:19
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу продати волосся
kircenkotamaraДата: П`ятниця, 10.01.2025, 18:36 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Моє довге і густе волосся завжди було предметом гордості, але зараз я вирішила кардинально змінити свій вигляд, обравши нову зачіску – каре. Щоб не втратити можливість отримати вигоду, я хочу знайти компанію, яка гідно заплатить за моє волосся. Як обрати професійного покупця, який працює чесно і прозоро? Чи є серед них такі, які пропонують додаткові переваги, наприклад, консультації чи бонуси?

Повідомлення відредагував kircenkotamara - П`ятниця, 10.01.2025, 18:36

sivaktoaДата: Вівторок, 14.01.2025, 15:27 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Довге волосся було моєю гордістю з дитинства. Проте з часом я зрозуміла, що настав момент змінювати імідж. Я знайшла компанію, яка спеціалізується на скупці волосся по всій Україні, і це стало справжнім відкриттям. Умови – просто неймовірні! За довге, незабарвлене волосся без сивини вони пропонують до 100 000 гривень за кілограм.Мене підкорила професійність фахівців. Вони зробили все швидко, чітко та якісно. Крім того, я отримала цінні поради щодо догляду за волоссям на майбутнє. Завдяки цьому досвіду я не лише змінила зачіску, але й отримала значну суму грошей, які вклала в навчання. Рекомендую цю компанію всім, хто планує стригти волосся – це чудова можливість перетворити свої локони на вигоду!

https://hairua.com/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: