Вітаю Вас Гість!
Субота, 31.01.2026, 03:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Підкажіть по Asic-майнерах
LevchenkoДата: Вівторок, 29.04.2025, 18:49 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть по Asic-майнерах. Бо в салоні вже третій клієнт за тиждень заговорив про якісь “машини, що копають гроші”, а я стою і тільки киваю, типу “ага, знаю”, а сам нуль повний. Почав гуглити — купа різних моделей, термінів, якась магія з хешрейтом і блокчейном. А як реально зрозуміти, який апарат норм? Як не влетіти на стару “шумілку”, яка нічого не копає? Чи взагалі ще актуально цим займатися у 2025 році, чи то вже минулий день? І якщо купувати, то на що дивитись: ціна, шум, енергоспоживання, гарантія? Кароч, хто рубає в темі — врубайте по-простому, бо я в крипті новенький, але шось воно мені дуже цікаве. Може, ще й гроші якісь зроблю з цього.

misterbicipsДата: Вівторок, 29.04.2025, 18:50 | Повідомлення # 2
Рядовий
Дуже добре, що ти не кидаєшся одразу в омут, а намагаєшся розібратися. У Asic-майнінгу справді багато нюансів. Це вузькоспеціалізовані пристрої, які заточені виключно під один алгоритм (наприклад, SHA-256 для Bitcoin). І головне, на що варто звертати увагу — це хешрейт (чим вищий, тим краще), енергоефективність (чим менше ватів на терахеш — тим вигідніше), і загальний стан пристрою, якщо береш вживаний. Зараз ще актуально майнити, але маржинальність значно нижча, ніж у 2021–2022 роках, тож усе впирається в вартість електроенергії. Якщо у тебе дешевий тариф — є сенс стартувати. Але обов'язково раджу брати не першу-ліпшу модель, а дивитися на співвідношення продуктивності та енергоспоживання.

класичний масаж

LevchenkoДата: Вівторок, 29.04.2025, 18:50 | Повідомлення # 3
Лейтенант
От прям розклала все по поличках, тепер хоч трохи вникаю. Вже розумію, що треба не просто “щось копає — і норм”, а реально рахувати і планувати. Єдине питання — де шукати ці майнери? Бо в маркетплейсах якась жесть, стрьомно брати, вдруг там кирпич.

misterbicipsДата: Вівторок, 29.04.2025, 18:51 | Повідомлення # 4
Рядовий
На маркетплейсах дійсно можна нарватися на фейки, відновлені апарати без жодної документації, або навіть просто на шахраїв. Щоб уникнути таких ризиків, я раджу тобі подивитися асортимент на сайті Tophash. Це один із небагатьох українських ресурсів, що спеціалізується виключно на продажі Asic-обладнання https://tophash.ua/catalog/asic-maineri Вони пропонують як нові моделі, так і б/у, але вся техніка перевірена і має гарантію. Є детальні технічні характеристики, фільтри за алгоритмами, енергоспоживанням, рівнем шуму — дуже зручно для новачків. До того ж, у них можна отримати безкоштовну консультацію перед покупкою, що важливо, коли ще не до кінця орієнтуєшся. Сама зверталася до них — обслуговування на високому рівні, і доставляють швидко. Якщо серйозно налаштований, це саме той варіант, де не згорить ні твій ентузіазм, ні гроші.

класичний масаж

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: