Вітаю Вас Гість!
Субота, 04.05.2024, 08:10
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Нашого цвіту по всьому світу » Українці Європи » Юлія СМАГА
Юлія СМАГА
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 08.03.2011, 20:18 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
4-річна українка потрапила до ТОР-5 іспанської "Фабрики зірок"
14-річна українка потрапила до ТОР-5 іспанської "Фабрики зірок"

14-річна українська співачка Юлія СМАГА потрапила до п'ятірки кращих виконавців іспанського проекту "Хочу співати" (аналог української "Фабрики зірок").

Запрошення від головного каналу іспанського телебачення для участі в шоу дівчина отримала в 2010 році. Для програми відібрали 25 юних талантів, які найкраще показали себе в кількох відбіркових кастингах.

Шоу "Хочу співати" тривало протягом двох місяців. Українка завоювала почесне право брати участь у фіналі програми, і в результаті - потрапила до п'ятірки кращих виконавців. Крім того, глядачі назвали дівчину кращою співачкою проекту.

У репертуарі Ю. СМАГИ - понад 100 пісень на різних мовах. У 10 років дівчина записала власний диск українською та іспанською мовами.

"Ми співаємо українською, виступаємо на іспанському радіо і телебаченні і хочемо, щоб наш спів почули у світі", - каже юна співачка, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів.

Дівчина виступала в палаці "Україна" в Києві, Палаці спорту в Мадриді і багатьох інших містах Іспанії, а також у Болгарії, Македонії, Румунії.

Бере участь у складі дитячого хору найбільшої в Європі постановки опери "Кармен", де є єдиною іммігранткою.

Ю. СМАГА є студенткою престижної у Іспанії школи естрадного мистецтва і займається танцями, вдосконалює майстерність гри на фортепіано.

Іспанська преса називає дівчину "Чарівним голосом України". Вона отримувала запрошення зніматися в кіно і брала участь у теле і радіопрограмах.

Канал TVE2 почав нову рубрику "Мій маленький світ", в якій знайомить глядачів з талановитими дітьми Іспанії. Перша програма вийшла про українку Ю. СМАГУ.

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Нашого цвіту по всьому світу » Українці Європи » Юлія СМАГА
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: