Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 22:06
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Все інше » Червоний прапор (ПР підтримують і знищують коммі одночасно)
Червоний прапор
grozaДата: Вівторок, 26.04.2011, 12:08 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Львівська облрада скликає сесію з протестом проти червоних прапорів
Фракція ВО «Свобода» у Львівській облраді ініціює скликання позачергової сесії з приводу ухвалення Верховною Радою змін до Закону «Про увічнення перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» (щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги).

Про це 26 квітня ЗІКу повідомили в прес-службі ЛОО ВО «Свобода».

Фракція звернулася до голови Львівської обласної ради Олега Панькевича з проханням скликати позачергову сесію в четвер, 28 квітня.

Нагадаємо, що Верховна Рада ухвалила законопроект, розроблений комуністами та регіоналами, «Про зміни до Закону «Про увічнення перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» (щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги). Документ передбачає офіційне використання 9 травня копій так званого прапора перемоги – штурмового прапора 150-ої ордена Кутузова II ступеня Ідрицької стрілецької дивізії, встановленого 1 травня 1945 року над будівлею райхстага в Берліні.
ПР підтримала в цьому комуністів
В той же день член фракції ПР Головатий виступив за усунення комуністів з політичної арени України

 
justvisДата: Середа, 27.04.2011, 20:44 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
А чи були масонські символи на червоному прапорі, який майорів над рейхстагом до перемоги ?

http://justvis.at.ua
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 28.04.2011, 14:13 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
За ігнорування червоного прапора відповідальність не встановлена - адвокат

За невиконання закону про вивішування Прапора Перемоги ніякої відповідальності не встановлено.

Таку думку у коментарі для Gazeta.ua висловив львівський адвокат, координатор громадської організації "Гармонія та порядок" Дмитро Гудима.

"Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років" не передбачає жодної відповідальності за нездійснення підйому копій Прапора Перемоги, - зазначив він. - У вказаному законі не визначене коло суб'єктів, на яких покладаються обов'язки зі встановлення копій Прапора на щоглах, флагштоках, фасадах приміщень. Ці обов'язки поки не конкретизовані й у підзаконних нормативно-правових актах — наприклад, у постанові Кабміну, розпорядженні голови обласної або районної держадміністрації, чи у рішенні відповідного органу місцевого самоврядування. Тому не можна буде визначити винних у їхньому невиконані осіб".

Для прикладу адвокат нагадав, що в УРСР діяла "Інструкція по застосуванню Положення про Державний прапор Української РСР" від 28 червня 1956 року. У ній чітко було передбачено, що "відповідальність за підняття Державного прапора Української РСР на будинках підприємств, установ і організацій ...покладається на керівників цих підприємств, установ і організацій, а на житлових будинках – на керівників житлово-експлуатаційних організацій і власників будинків".

Гудима звернув увагу на те, що зазначений закон не містить жодних норм з приводу того, за чий кошт і в які строки мають бути виготовлені мільйони Прапорів Перемоги.

Порядок використання коштів державного бюджету для здійснення заходів, пов'язаних з увічненням Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, затверджений Постановою Кабміну №119 від 16 лютого 2011 р., не передбачає фінансування їхнього виготовлення за кошти держбюджету.

"До того ж будь-який символ — прапор, герб тощо — повинен мати затверджений опис,— продовжив адвокат. — У законі сказано, що зовнішній вигляд копій Прапора Перемоги "має відповідати вигляду штурмового прапору 150-ої ордена Кутузова II ступеня Ідрицької стрілецької дивізії". Чи можна вважати таке формулювання описом? Вочевидь, що ні! Зовнішній вигляд повинен бути чітко визначеним".

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що 21 квітня Верховна Рада ухвалила закон, яким приписано на День Перемоги 9 травня вивішувати поруч із державним жовто-блакитним прапором червоний — так званий Прапор Перемоги.

 
justvisДата: Четвер, 28.04.2011, 17:44 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Львівська облрада висловила недовіру Верховній Раді через червоні прапори

Львівська облрада звернулася до Президента України Віктора Януковича з вимогою ветувати Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, прийнятий Верховною Радою 21 квітня 2011 року.

«За» це рішення після майже двохгодинного обговорення проголосували 88 депутатів на позачерговій сесії 28 квітня. Проект рішення, ініційований фракцією ВО «Свобода», підтримали фракції «Фронту змін», НРУ, «Наша Україна», УНП та інші. Не голосували представники фракції Партії регіонів.

Також депутати звернулися до Президента про створення комісії для вивчення злочинів тоталітарних, комуністичних режимів в Україні.

Львівська облрада також підтримала недовіру Верховній Раді України, яка проголосувала за червоні прапори.

Окрім того, облрада рекомендувала органам місцевого самоврядування, державної влади, підприємствам, установам та організаціям не використовувати копії Прапора Перемоги та будь-яку іншу радянсько-комуністичну чи нацистську символіку під час заходів 8-9 травня. Органам місцевого самоврядування обласна рада рекомендувала ініціювати проведення позачергових сесій задля оцінки згаданого закону.

Львівській ОДА обласна рада рекомендувала у рамках відзначення 8-9 травня 2011 року на території Львівської області Днів пам’яті жертв Другої світової війни провести поминальні та скорботні заходи для вшанування українців, які стали жертвами німецько-нацистського і московсько-комуністичного тоталітарних режимів, а також провести заходи з висвітлення повної та об’єктивної історії збройного національно-визвольного руху українців у 40–50-х роках XX ст.

Також депутати звернулися до ієрархів та священнослужителів усіх конфесій на території області з проханням провести молебні за всіх тих, які загинули в боях за Україну під час Другої світової війни та стали жертвами тоталітарних режимів.

Разом із цим облрада звернулася до міського голови Львова та Львівської міськради про заборону у судовому порядку заходів з використанням червоних прапорів 9 Травня у Львові.

«Червоні прапори нерозривно пов’язані з масовим насильством, державним терором і комуністичним геноцидом. Піднімати такі прапори означає схвалювати злочини проти людяності, солідаризуватися з масовими вбивцями, виправдовувати геноцид... Піднімати червоні прапори означає знущатися з пам’ятті 100 мільйонів жертв, яких знищив світовий комунізм у ХХ столітті», – сказано у проекті заяви Львівської облради.

«Своїм нечуваним за зухвалістю і цинізмом рішенням Верховна Рада протиставила себе не лише українській нації, яка найбільше постраждала від комуністичного тоталітаризму, а й світовій громадськості. Після цього рішення кров жертв Биківні, Дем’янового Лазу, Саліни і Катині лягає і на руки народних депутатів. Цим блюзнірським рішенням вони розстріляли мертвих ще раз», – зазначається у проекті рішення.

На думку депутатів, рішення ВРУ суперечить законам і Конституції України. «В України є лише один-єдиний прапор Перемоги – державний синьо-жовтий стяг», – наголошується у проекті заяви Львівської облради.


http://justvis.at.ua
 
grozaДата: Неділя, 08.05.2011, 09:31 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
На форумі ЗАПРОДАНЦІВ шовіністи і прихвостні визнали, що закон про КУМАЧ, це Закон про прапор неіснуючої держави, а не про прапор перемоги.

Quote
Цитата:
Сообщение от igma Посмотреть сообщение
і тепер за це вивішувати їхній прапор
причем тут комуняки!?

Красное знамя легло в основу государственного флага СССР и являлось символом Красной Армии. Знамя также упоминается в последних строках государственного гимна СССР версии 1977 года:
«...И Красному знамени славной Отчизны
Мы будем всегда беззаветно верны!»

Прокол конкретний. Всім тепер премію знімуть ))))

 
квіткаДата: Понеділок, 09.05.2011, 08:29 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
На Львівською ОДА майорять лише державні прапори
08:54, 09.05.2011

9 травня на будівлі Львівської ОДА вивішено лише державні, синьо-жовті прапори.

Як повідомив кореспондент ZAXID.NET , два синьо-жовті прапори висять біля входу в ОДА і ще один піднято над будівлею. Червоних прапорів немає.Також лише синьо-жовті прапори майорять біля «Монументу слави».

Нагадаємо, 21 квітня Верховна Рада України ухвалила закон, який передбачає вивішування 9 травня поряд з державним прапором червоний прапор перемоги.

 
justvisДата: Понеділок, 09.05.2011, 08:37 | Повідомлення # 7
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Прикріплення: 0713297.jpg (45.2 Kb)


http://justvis.at.ua
 
гілкаДата: Понеділок, 09.05.2011, 11:31 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
ось так працює нинішня влада. головний принцип - "закон нам не писан". З перших днів вони створили нелигітимний уряд - завдяки антиконстуиїтуційним тушкам. Тепер при відсутності Закону вони понесли прапор. Можливо я щось пропустила, але опублікованого Закону я не бачила, а якщо він не був опублікований, то навіть, якщо Янукович його вночі і підписав то цей Закон чинності не набрав.

Червоний прапор пронесли вперед синьо-жовтого

http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/9/6174187
Понеділок, 09 травня 2011, 10:07
оновлено о 10:17

Під час урочистої ходи Хрещатиком з нагоди вшанування 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні прапор Перемоги несли попереду державного, синьо-жовтого прапора.

Червоний прапор був установлений на БТР, який їхав першим.

Потім пронесли штандарти чотирьох українських фронтів.

Третіми йшли воїни почесної варти Міноборони з державним прапором України.

Святкову колону очолив президент Віктор Янукович. Також в урочистостях взяли участь прем'єр Микола Азаров, спікер Володимир Литвин, глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов.

Під час урочистої ходи "Марш Перемоги" столицею проїхали БТР, танк Т-34, автомобілі "Вілліс", ГАЗ-67 з гарматами ПТА та ЗІС-5 з гарматою ЗІС-3.

Як відомо, 21 квітня Верховна Рада ухвалила закон, який передбачає вивішування 9 травня поряд з державним прапором червоний прапор перемоги.

Станом на 10 ранку 9 травня на офіційному сайті президента Віктора Януковича відсутня інформація про підписання президентом цього закону.

Українська правда

 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 09.05.2011, 11:58 | Повідомлення # 9
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Янукович попри обіцянки досі не підписав закон про червоні прапори
09.05.2011

Президент України Віктор Янукович досі не підписав закон «Про внесення змін до Закону України «Про увічнення Перемоги в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» (щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги).

З часу прийняття закону прийняття цього закону пройшло майже 3 тижні, але попри обіцянки Віктор Янукович досі його не підписав. Президент також і не наклав вето на цей закон.

Нагадаємо, голова ВРУ Володимир Литвин в четвер, 5 травня, підписав закон, згідно з яким під час святкування Дня Перемоги мають вивішуватися разом з державним прапором України червоні прапори. Закон був направлений на підпис Президенту. Відповідний закон був прийнятий ще 21 квітня

6 травня Адміністрація відправила закон на експертизу в Мін’юст. З того часу жодних офіційних повідомлень про долю закону не було.

Раніше глава держави Янукович заявив, що підпише зміни до закону про святкування Дня Перемоги, щойно він надійде в Адміністрацію Президента.

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Все інше » Червоний прапор (ПР підтримують і знищують коммі одночасно)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: