Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 10:28
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Все інше » оформлення кордонів (все про кордони з нашими сусідами)
оформлення кордонів
гілкаДата: П`ятниця, 04.03.2011, 22:03 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Україна пішла на поступки Росії в питанні делімітації Азовського моря

11/02/2011, 11:24
http://ua.politics.comments.ua/2011....ii.html

Цього тижня до Києва зі своїми пропозиціями щодо розмежування Керченської протоки прибула група російських дипломатів на чолі зі спецпредставником російського президента з делімітації та демаркації державного кордону Росії з суміжними державами-учасниками СНД Олександром Головіним
В обстановці суворої секретності чиновники провели переговори з невеликою групою українських експертів на чолі з послом з особливих доручень Віктором Кириком.
За наявними відомостями, в Києві готові до певних компромісів заради того, щоб нарешті повністю завершити юридичне оформлення кордону.
Це необхідно зробити, оскільки в інтересах держави мати міжнародно визнані кордони, оформлені належним чином. Це, по-перше, підвищить надійність охорони кордону від нелегальної міграції і контрабанди: прикордонники повинні чітко знати, де закінчується українська земля і починається чужа територія. По-друге, дозволить вирішити з росіянами ряд питань, пов´язаних і з безпекою судноплавства, і з рибальством. По-третє, делімітація і демаркація кордону повинна посилити позиції України в переговорах з лібералізації візового режиму з Європейським союзом.
Договір про співробітництво у використанні Азовського моря і Керченської протоки, підписаний у 2003 році, передбачає, що ці акваторії є внутрішніми водами України та Росії. Відмовляючись від принципу спільних вод, Київ у той же час нібито готовий прислухатися до пропозицій росіян і більш лояльно підійти до розмежування Керченської протоки, Азовського та Чорного морів, змістивши лінію кордону в нашу сторону, а також надати для російських кораблів гарантії свободи судноплавства по каналу.
Українські дипломати нібито вже зробили ряд поступок росіянам у питанні делімітації Азовського моря. Так, дискутуючи про методику розмежування Азову, росіяни фактично домоглися від Києва відмови від методу серединної лінії. Для росіян метод серединної лінії не вигідний, оскільки за такого розмежування Азовського моря співвідношення російської частини акваторії до української складе 40 до 60. Росіяни хочуть, щоб лінія змістилася у бік України, щоб співвідношення було 50 на 50.

Джерело: «Дзеркала тижня»

Стоїть питання, що краще? Поступитися "водою", оформити кордони, чи ж стояти насмерть, нічого не віддавати, але тоді можливо нам доведеться дуже довго чекати (це може тягнутися десятиліттями) коли ж ми нарешті делімітуємо Азовське, Чорне моря та Керченську затоку.

(Інформаційно: Делімітація - нанесення кордонів на карті.
демаркація - нанесення кордонів на місцевості.)

Повідомлення відредагував гілка - П`ятниця, 04.03.2011, 22:08
 
УКРАЇНЕЦЬДата: П`ятниця, 04.03.2011, 23:14 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
При такій владі нічого доброго чекати не варто. Продадуть все
 
GidraДата: Субота, 05.03.2011, 17:25 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Quote (УКРАЇНЕЦЬ)
При такій владі нічого доброго чекати не варто. Продадуть все

Это точно...Эти твари продажные продадут ( или попытаются ) все, что возможно......

 
гілкаДата: Неділя, 06.03.2011, 00:15 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (Gidra)
При такій владі нічого доброго чекати не варто. Продадуть все

Я з вами погоджуюсь стосовно оцінки цій владі, але мене цікавить відповідь на моє питання. Якщо б вам довелося приймати рішення, як би вчинили ви?
Чекали б десятиліттями на оформлення кордонів, чи поступилися б іншій стороні та оформили кордон сьогодні? Звичайно ж є і третій варіант - міжнародний суд, але ж з румунами нам суд вже виніс "справедливе"(для нас) рішення.

 
GidraДата: Понеділок, 07.03.2011, 16:06 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Quote (гілка)
Я з вами погоджуюсь стосовно оцінки цій владі, але мене цікавить відповідь на моє питання. Якщо б вам довелося приймати рішення, як би вчинили ви? Чекали б десятиліттями на оформлення кордонів, чи поступилися б іншій стороні та оформили кордон сьогодні? Звичайно ж є і третій варіант - міжнародний суд, але ж з румунами нам суд вже виніс "справедливе"(для нас) рішення.

Сейчас, на данный момент, положение Украины неблагоприятное...У руля стоит криминал....который готов за деньги продать все....
Поэтому Слава Богу..что ничего сейчас не предпринимается....( Я думаю, даже до бычьих лбов доходит, что это уже- государственное преступление...и рассматривать его будет не Печерский суд...а военный Трибунал )...
Как поступали политики в таких случаях..? Тасовали колоду...и ждали пристойной карты.....

 
гілкаДата: Понеділок, 07.03.2011, 22:40 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (Gidra)
что ничего сейчас не предпринимается.

Звідки така впевненість? Журналісти пишуть інакше. (А вони як на мене, в суті рідко помиляються). І на жаль результат буде розглядати не Трибунал, а саме Печерський суд (чи Конституційний суд- даному випадку це одне й те саме)

 
justvisДата: Середа, 13.04.2011, 13:59 | Повідомлення # 7
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
А з білорусами у нас кордон уже формалізований повністю і остаточно ?

http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Все інше » оформлення кордонів (все про кордони з нашими сусідами)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: