часу займає та недає ніякої користі..соцмережі потрібні людям публічним...
Додано (10.01.2012, 22:43) --------------------------------------------- а ще мені приснилось, що фейсбук придумали в лабораторіях американських спецслужб з метою збору інформації. а легенду про бідного студента-генія - придумали та знайшли на цю роль М.Цукенберга (правильно прізвище написано?)
Міністерство оборони відкрило свою офіційну сторінку в соціальній мережі "ВКонтакте". Про це йдеться в повідомленні департаменту преси та зв'язків із засобами масової інформації Міноборони.
"Відтепер увазі користувачів Інтернету будуть пропонуватися щоденні оперативні інформаційні повідомлення, фото та відеосюжети про життєдіяльність збройних сил України", - сказано в повідомленні.
У повідомленні також наголошується, що сторінка міністерства буде наповнюватися інформацією, в тому числі, відповідно до інтересів молодіжної аудиторії "ВКонтакте", повідомляє Ukranews.
При цьому дана сторінка крім інформування про головні події життя збройних сил, буде виконувати і розважальну функцію. Наповнення сторінки здійснюватиме департамент преси та зв'язків із засобами масової інформації Міноборони. У вересні 2011 року Міноборони почало розміщувати новини в соцмережі Facebook.
Борьба с алкогольной зависимостью была долгой и тяжелой. Я пытался бороться с ней самостоятельно, но безуспешно. Потеря работы и разрушение семьи заставили меня признать, что мне нужна помощь. Обратившись в клинику https://narcologist.kiev.ua/kodirovanie Гальченко, я обнаружил, что у них есть решение для моей проблемы. Их анонимное лечение и поддержка помогли мне вернуться к нормальной жизни и начать новую главу. Спасибо им за то, что они сделали для меня.