Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.04.2024, 06:12
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Київський форум УКРАЇНЦІ » НЕТРІ » Різне » Соціальні мережі
Соціальні мережі
justvisДата: Субота, 19.03.2011, 23:17 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
США готують програму, яка буде маніпулювати соціальними мережами
Учора, 23:00 | Інтернет | автор: Відголос.com | ТСН
Поділитися:
США готують програму, яка буде маніпулювати соціальними мережамиВійськові США розробляють комп'ютерну програму, яка дозволить таємно маніпулювати на сайтах таких популярних мереж як Facebook і Twitter, пише британська газета Guardian з посиланням на представника штабу Центрального командування США.

Сенс розробки в тому, що програма буде генерувати неіснуючі особистості в інтернет-просторі, метою яких буде здійснення впливу на онлайн-розмови та поширення американської пропаганди.

Як стало відомо виданню, якась каліфорнійська корпорація отримала замовлення від апарату Центрального командування Сполучених Штатів (Centcom), який відповідає за планування і управління американськими військами у випадку воєнних дій на Близькому Сході, в Центральній Азії і в Східній Африці.

Замовлення передбачає розробку програми "онлайн менеджменту особистості", який дозволить одному американському військовослужбовцеві контролювати до десяти різних віртуальних особистостей по всьому світу. При цьому близько 50 "контролерів" зможуть керувати вигаданими інтернет-персонажами "без побоювань, що їх можуть вирахувати досвідчені віртуальні супротивники", відзначає газета.

"Технологія дозволяє Centcom через засекречених користувачів блогів на іноземних інтернет-сайтах протистояти екстремістам та ворожій пропаганді за межами США", - цитує газета слова представника військових Centcom Білла Спікса (Bill Speaks).

Інші подробиці проекту джерелу видання не відомі. За деякими відомостями, інновація пов'язана з веб-експертами, що досліджували спроби китайської влади контролювати і обмежувати свободу слова в інтернеті.

Подібні шпигунські проекти військових США можуть спровокувати виток розробок-клонів серед інших урядів, приватних компаній і неурядових організацій, зазначає Guardian.


http://justvis.at.ua
 
nataДата: Середа, 11.05.2011, 09:39 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
У Facebook стався витік даних користувачів - експерти 33 мин назад

У соціальній мережі Facebook протягом декількох років міг відбуватися витік персональних даних користувачів. Про це повідомив один з провідних виробників програмного забезпечення в області інформаційної безпеки - компанія Symanteс.
На думку експертів антивірусної компанії, особиста інформація про користувачів Facebook виявилася, в першу чергу, в руках рекламодавців. Представники Symantec вважають, що треті сторони не тільки могли переглядати профілі користувачів, їхні фотографії та переписку, але й відправляти повідомлення від імені власників акаунтів соцмережі.

"За нашими оцінками, станом на квітень 2011 року можливий витік конфіденційних даних є приблизно в 100 тис. додатків для Facebook", - повідомила Symantec в своєму блозі. Експерти стверджують, що керівництво Facebook поінформоване про цю ситуацію і зараз "вживає заходів для вирішення питання". Самі представники соціальної мережі цю інформацію поки не коментують.

Нагадаємо, що представники Facebook спростували звинувачення засновника сайту політичних викриттів WikiLeaks Джуліана Ассанжа, який заявив, що соцмережа надає американським спецслужбам прямий доступ до інформації користувачів.

Як повідомлялося, в інтерв'ю телеканалу Russia Today Ассанж назвав Facebook "найжахливішою шпигунською машиною, яку коли-небудь винаходили".

"Тут є найповніші у світі дані про людей, їх взаємини, імена, адреси, місце перебування, а також про те, як вони спілкуються один з одним, про їх родичів ... - всі ці дані доступні для американської розвідки. Facebook, Google , Yahoo - у всіх цих великих американських організацій є вбудовані інтерфейси для американської розвідки ", - заявляв він.

За словами представника Facebook, соціальна мережа опрацьовує всі запити, одержувані від правоохоронних органів, за допомогою групи сертифікованих фахівців в області захисту приватної інформації.

 
rosaДата: Понеділок, 13.06.2011, 04:35 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
“ВКонтакте” заборонила приховувати друзів
Адміністрація соціальної мережі “ВКонтакте” змінила правила приватності, згідно з якими користувачі ресурсу більше не зможуть повністю приховати список своїх друзів.

”Одна з основних функцій соціальної мережі - встановлення нових зв'язків. Налаштування приватности заважають цьому процесу”, - прокоментував зміни керівник прес-служби “ВКонтакте” Владімлав Циплухін.

Починаючи з суботи, користувачі ресурсу зможуть приховати від відвідувачів їх аккаунтів тільки 15 чоловік зі списку друзів.

В адміністрації сайту вважають, що цього цілком достатньо, щоб заховати усіх "таємних" друзів. Раніше правила сайту дозволяли закрити для перегляду повний список друзів.

За останній час правила приватности змінюються вже другий раз. Раніше адміністрація заборонила приховувати стіну (спеціальне місце на сторінці користувача, призначене для публікації публічних повідомлень як власником аккаунта, так і його друзями).

Соціальна мережа “ВКонтакте” є найбільшою в рунеті. Зараз на ресурсі зареєстровано близько 100 мільйонів аккаунтів.

Як відомо, число зареєстрованих користувачів соціальної мережі Facebook, які вказали у своїх профілях країною проживання Україну, вже досягло 1 млн.

Україна увійшла у п’ятірку країн, інтернет-користувачі яких найактивніше відвідують соціальні мережі.
 
justvisДата: Понеділок, 13.06.2011, 08:45 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Скажи мені, хто Твій друг ? )))

http://justvis.at.ua
 
justvisДата: П`ятниця, 17.06.2011, 16:21 | Повідомлення # 5
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Французьким урядом підготовлено законопроект, спрямований на захист конкуренції та реклами в новинних програмах телерадіомовлення.Зокрема, в новинних репортажах пропонується заборонити використання і навіть згадка таких соціальних мереж, як Twitter і Facebook .При цьому теле-і радіоведучим буде заборонено закликати глядачів і слухачів «стежити за нами на сторінках Twitter і Facebook ».Замість такої фрази коментаторам і ді-джеям доведеться скористатися більш загальним висловом, типу «Приєднуйтесь до наших сторінках у соціальних мережах».На думку авторів законопроекту, комерційні компанії не повинні рекламуватися в новинах.

http://justvis.at.ua
 
rosaДата: Середа, 20.07.2011, 06:43 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Соціальна мережа "ВКонтакте" знову змінила процес реєстрації користувачів. Тепер, щоб створити акант, запрошення друзів чи знайомих більше не потрібне, натомість система вимагає номер мобільного телефону.

Досить зайти на головну сторінку, ввести в поле номер свого мобільного телефону, потім натиснути на кнопку "отримати запрошення". Через кілька хвилин на вказаний номер прийде повідомлення з паролем. І, до речі, саме номер телефону стає логіном для входу в мережу.

У прес-службі "ВКонтакте" розповіли, що нова система реєстрації покликана захистити мережу від спаму, а також різко підвищить рівень захисту профілю.

"Спочатку у нас була повністю відкрита реєстрація, але від цього було багато проблем, зокрема зі спамом. Потім ми перейшли на закриту реєстрацію, коли тільки через запрошення можна потрапляти на сайт. Але електронна пошта прес-служби і техпідтримки була буквально завалена заявками від іноземних користувачів і від інших людей в Росії, які поки ще не мають друзів на сайті "ВКонтакте", - розповів прес-секретар соціальної мережі Владислав Циплухін.

Тому, за його словами, керівництво ресурсу вирішило знайти компроміс між повністю закритою системою і відкритою.

"І вирішили прив'язувати саме до номерів мобільного телефону, що дозволяє нам захищатися від спаму і різко підвищує рівень захисту профілю. Тому що дуже часто зламують електронну пошту. А через телефон легко відновити доступ до своєї сторінки, навіть якщо вона була зламана", - пояснив він.
 
galaДата: П`ятниця, 22.07.2011, 03:47 | Повідомлення # 7
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
В системі коментарів соціальної мережі Facebook з'явилася нова функція, що дозволяє побачити попередній зміст посилання, не покидаючи сайт соцмережі.
Тепер посилання, вставлені в коментарі, працюють по аналогії з оновленням статусу або повідомленнями - вони перетворюються на невеликий віджет з заголовком, мініатюрним зображенням і коротким описом сторінки.
Відеоролик, розміщений на YouTube, можна буде подивитися прямо з коментаря, не переходячи по посиланню. До цього будь-які посилання, розміщені в коментарях, не форматувались.
Нововведення є тільки на Facebook.com - воно не поширюється на сторонні сайти і блоги, які встановили плагін Comments Box.
Функціональність системи коментарів для зовнішніх ресурсів була поліпшена в кінці минулого місяця. Зокрема, була додана можливість розташувати записи в хронологічному порядку або за їх "соціальним рейтингом" (він залежить від кількості Like'ів у аккаунта користувача і його комментарів).
Тоді представники соцмережі також зазначили, що зовнішню систему коментування соцмережі використовує понад 300 тисяч сайтів. Плагін Comments Box був представлений в березні цього року.
 
rosaДата: Неділя, 31.07.2011, 18:34 | Повідомлення # 8
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
У соціальній мережі "ВКонтакте" з'явився чат. Користувач може спілкуватися в чаті і переходити по сторінках соціальної мережі одночасно.
При натисканні кнопки чату, котра знаходиться на верхній панелі сторінки, відкривається список друзів, які знаходяться в онлайні. Для початку діалогу потрібно вибрати користувача зі списку. Можна вести одразу кілька діалогів з різними користувачами.
Із запуском чату "ВКонтакте" не має наміру відмовлятися від сервісу обміну повідомленнями. Вказується, що два сервіси будуть існувати паралельно.
 
гілкаДата: Неділя, 31.07.2011, 22:05 | Повідомлення # 9
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Я не є учасницею жодної соціальної мережі. Якось не виникає бажання десь реєструватися. Можливо я чогось не розумію?. Мабуть не розумію. Що людей приваблює в таких мережах? wink
 
rosaДата: Неділя, 31.07.2011, 22:58 | Повідомлення # 10
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Соціальні мережі, на жаль, мають свої недоліки. Скоро люди перестануть в гості один до одного ходити і, напевно, взагалі забудуть про "живе" спілкування...
 
гілкаДата: Понеділок, 01.08.2011, 22:48 | Повідомлення # 11
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (rosa)
Скоро люди перестануть в гості один до одного ходити і, напевно, взагалі забудуть про "живе" спілкування...

Ви праві на всі 100. Вже сьогодні більшість людей які живуть в одному домі, (навіть на одному поверсі) не знайомі один з одним, або, в кращому випадку, знають один одного лише в обличчя. Чесно кажучи, я належу до цієї кагорти. Але я сприймаю своє житло як місце де я можу побути "в своїй шкаралупі", оскільки на роботі за день так наговорищся (і в живу і по телефону), що навечір ти вже нікого, крім членів своєї сім'ї, не хочеш бачити.
 
justvisДата: Вівторок, 02.08.2011, 09:59 | Повідомлення # 12
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
А Ви забороняєте своїм працівникам заходити в соціальні мережі на роботі ?

http://justvis.at.ua
 
гілкаДата: Вівторок, 02.08.2011, 22:54 | Повідомлення # 13
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (justvis)
А Ви забороняєте своїм працівникам заходити в соціальні мережі на роботі ?

У нас у всіх є інет, без обмежень. Наскільки я знаю в соціальній мережі зареєстрована лише одна моя колега, та й ту не можна назвати дуже активним членом однокласників. Особисто для мене важливо, щоб була зроблена робота, а стояти над душею - це не моє. Але якщо я бачу, що людина має хвости по роботі і при цьому тусується в інеті чи на півгодинних )з інтервалом в 15 звилин) перекурах то звичайно ж тоді - deal killed prof
 
rosaДата: Середа, 04.01.2012, 17:16 | Повідомлення # 14
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Facebook випередив за популярністю відеохостинг YouTube. Згідно з рейтингом найбільш популярних веб-сайтів і пошукових запитів в американському сегменті Інтернету, в минулому році лідером стала соцмережа Facebook.
 
ШАЙДАДата: Вівторок, 10.01.2012, 20:15 | Повідомлення # 15
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
я повиходила із соцмереж і не жалкую про це
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » НЕТРІ » Різне » Соціальні мережі
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: