Вітаю Вас Гість!
Середа, 04.02.2026, 02:17
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Василь Стус
MKCДата: Четвер, 05.01.2012, 18:39 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Друзья
Репутація: 6
Статус: Offline

syranuДата: Понеділок, 15.09.2025, 08:06 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Василь Стус для мене є прикладом незламності та сили духу, адже його життя і творчість показують, що навіть у найтемніші часи можна залишатися вірним своїм переконанням і служити правді. Я вперше познайомився з його поезією ще у школі, і вже тоді мене вразила щирість його рядків, у яких відчувалася глибока любов до України й невимовний біль за її долю. Він писав просто, але кожне слово ніби проникало в душу й залишало там відбиток надовго. Стус довів, що справжнє мистецтво не може бути підконтрольним і підкупним, бо воно народжується з внутрішньої свободи, яку не здатні зламати жодні заборони чи тюрми. Мені подобається, що його поезія не лише про страждання, а й про віру, світло та красу, яку він бачив у людях і природі. Читаючи його твори, відчуваєш натхнення й бажання теж бути сміливішим у своїх вчинках, не боятися відстоювати справедливість. Я переконаний, що Василь Стус назавжди залишиться у нашій культурі символом нездоланної волі та справжньої любові до рідної землі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: